Baj, ha éppen hogy csak 10hetesen abbahagyom a duphaston szedését? Barnázásra kaptam 5hetesen 2x1-et.
Figyelt kérdés
A doki mondta,hogy nem kell tovább és nem is írt többet. Előző terhességeimnél tovább kellett szednem.2013. szept. 25. 10:00
11/15 anonim válasza:
Nyilván tudja az orvosod, hogy mit miért csinál, de nekem akkor is furcsa. Mindig azt hallottam, olvastam, hogy 12-13. hétig kell szedni és fokozatosan csökkentve abbahagyni. Nekem is így kellett anno, végül a 14. hétre álltam le róla teljesen.
Azt gondolom, hogy kérdezz meg másik orvost is, vagy legalább egy tanácsadó fórumon tedd fel a kérdést a neten, ahol igazi orvosok válaszolnak, nem csak mi, anyukák. Vigyázz magatokra nagyon!
12/15 anonim válasza:
Én is nyugodtabb lennék ha nekem is 12. hetet mondott volna a dokim. Ő is azt mondta, hogy 10. hétig kell szednem. Még szerencse, hogy van annyi, hogy 12. hétig kihúzom.
13/15 A kérdező kommentje:
De jó Neked! Boldog babavárást. Remélem nálam se lesz gond.
2013. okt. 8. 11:14
14/15 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es!
Megkérdezhetem,Neked mit mondott a doki,miért csak addig kell?
2013. okt. 8. 11:36
15/15 anonim válasza:
Nem nagyon kérdeztem, mert tudtam, hogy lesz elég a 12-13. hétig. De mintha azt mondta volna, hogy 10 héten kezdi átvenni a szerepet a méhlepény. (ami gondolom a 12. hétre zárul le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!