Nem lesz baj, ha abbahagyom a Merckformint? Tapasztalatok? Ti mikor hagytátok abba?
Ez sztem. sok mindentől függhet. A barátnőm minden átmenet nélkül leállt vele a 12. hét után, és egészségesek az ikrei.
Én pedig szedtem végig.
Szóval nem mindegy mire kaptad és mennyit. Az új dokid mennyire jártas ebben, az fontos dolog. Elég sokan nem javasolják..., mert félnek ettől, attól...
Szerintem kérj ki még egy két véleményt, de ha megbízol a dokidban, és nem volt nagy gáz ami miatt szedned kellett volna---> nem fogsz ártani a babádnak :)
Áldott babavárást!
Köszi a válaszokat! Nem volt túl nagy eltérés, ami miatt felírta anno a doki, legalábbis a véreredmény alapján. Csak nagyon túlsúlyos vagyok és igen erősen szőrösödöm.
Nem tudom, mennyire ért az új doki a témához, csak a betegtájékoztatóra hivatkozott, amikor mondta, hogy hagyjam abba.
Direkt rákérdeztem, hogy fokozatosan álljak-e le, de azt mondta, hogy azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!