Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. hétben vagyok, van aki...

6. hétben vagyok, van aki enyhe barnázásra utrogestan tablettát kapott, megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! :) Most 9 napos a kisfiam :))
2013. máj. 30. 16:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Hali, de örülök neked:)) Én ma nagyon sírtam mert egyszercsak puff elkezdtem barnázni görcsök nélkül,kicsit olyan mintha berülröl kapargatnák a hasam de nem fáj...viszont a tampon kicsit barnás volt....utrogestant vettem be még az orvos írta fel napi 2x
2013. máj. 30. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen kezdtem el barnázni és görcsölni, én is kaptam gyógyszert, de nem ezt, hanem egy másikat, de gondolom a céljuk ugyanaz. Amúgy 2 és fél éves a kisfiam.:)
2013. máj. 30. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Én ellenpélda is vagyok meg nem is.. :D

Volt 2 vetélésem, mind a kettő barnázással kezdődött, és mind a kettőre kaptam is utro-t de nem segített...

A 3. babámnál már kiderült, hogy hormongondok miatt vetéltem el előzőleg, így igaz itt is barnáztam, a 10. héten, kaptam is rá utrot és még itt van a babucim.. :)

Most 31 hetes a pociban :D

2013. máj. 30. 17:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Kösznöm a váalszokat,én lemondtam a babáról mert igaz hogy nem görcsölök viszont kimondottan enyhe rózsaszín-véres folyás van, ebböl vetélés lesz a gyógyszer ellenére is...úgy látszik most mégse kellett még hogy babám legyen:(((Azért köszi mindenkinek és gratulálok a ti babáitokhoz
2013. máj. 30. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha véres vagy rózsaszínes, akkor menj be a kórházba!!! Lehet hogy tudnak valahogy segíteni!
2013. máj. 30. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne mondj le Róla, én is véreztem, de most itt tartom a karomban az 5 hónapos kislányom! :)
2013. máj. 30. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem rendes 3 napos vérzésem volt kb 7 hetes terhesen, meg 2-3 héttel előtte is kb 5 napos. Nem is gondoltam, hogy terhes vagyok. Semmi gyógyszert nem szedtem, nem is tudtam, hogy a vérezgetés nem jó jel (nem tervezett baba). 2 éves most, makk egészséges.
2013. máj. 30. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj orvoshoz!

De én tiszta szívemből kívánom, hogy ne vetélés legyen, hanem pár hónap múlva szülessen neked is egy egészséges kisbabád!:)

2013. máj. 30. 19:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Hinned KELL benne! 18 hetes vagyok. Az alabbi ketrdeseim voltak, benne a tortenetunk:

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4043236-meg-tudtok-nyugtatni-50-hetesen-barnazas

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4060063-szerintetek-mennyi-eselyunk-van-igy

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4108823-sos-van-olyan-akinek-elenk-piros-verzes-ellenere-megmaradt-a-baba-5-6heten-11n

www. www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4108823-sos-van-olyan-akinek-elenk-piros-verzes-ellenere-megmaradt-a-baba-5-6heten-11n

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4132215-szorit-valaki-nekunk-verzes

Szoval, mindennel egyutt 4+6-tol a 11. hetig volt hol barna, hol rozsaszin folyas, 3x pedig durvan elontott a ver, a 8. heten 3 napig tartott, ugy, mint egy menstruacio. A pici meg kozben tokeletesen fejlodott. Igen, elofordulhat, h nem marad meg, de ne mondj le a gyermekedrol!

2013. máj. 30. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!