6. hétben vagyok, van aki enyhe barnázásra utrogestan tablettát kapott, megmaradt a baba?
Én ellenpélda is vagyok meg nem is.. :D
Volt 2 vetélésem, mind a kettő barnázással kezdődött, és mind a kettőre kaptam is utro-t de nem segített...
A 3. babámnál már kiderült, hogy hormongondok miatt vetéltem el előzőleg, így igaz itt is barnáztam, a 10. héten, kaptam is rá utrot és még itt van a babucim.. :)
Most 31 hetes a pociban :D
Mindenképpen menj orvoshoz!
De én tiszta szívemből kívánom, hogy ne vetélés legyen, hanem pár hónap múlva szülessen neked is egy egészséges kisbabád!:)
Hinned KELL benne! 18 hetes vagyok. Az alabbi ketrdeseim voltak, benne a tortenetunk:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4043236-meg-tudtok-nyugtatni-50-hetesen-barnazas
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4060063-szerintetek-mennyi-eselyunk-van-igy
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4108823-sos-van-olyan-akinek-elenk-piros-verzes-ellenere-megmaradt-a-baba-5-6heten-11n
www. www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4108823-sos-van-olyan-akinek-elenk-piros-verzes-ellenere-megmaradt-a-baba-5-6heten-11n
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4132215-szorit-valaki-nekunk-verzes
Szoval, mindennel egyutt 4+6-tol a 11. hetig volt hol barna, hol rozsaszin folyas, 3x pedig durvan elontott a ver, a 8. heten 3 napig tartott, ugy, mint egy menstruacio. A pici meg kozben tokeletesen fejlodott. Igen, elofordulhat, h nem marad meg, de ne mondj le a gyermekedrol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!