Aki utrogestant kapott barnázásra mennyi idő alatt szünt meg a barnázás?
Figyelt kérdés
Múlt csütörtökön vagyis már egy hete kezdődött világos barnás rózsaszínes folyás.Nem tartott folyamatosan.Volt olyan nap amikor nem igazán volt.
Sajnos csak tegnap sikerült kiharcolnom(több orvosnál jártam) ultrogestant,meg rutascorbint.
Haematomát nem láttak uh-n.Napi 3X1-et kell szednem.
Eddig 3 szemet szedtem be.A folyás még tart.
2012. nov. 22. 17:26
1/4 anonim válasza:
Nálam kb. három nap volt mire elmúlt miután elkezdtem használni. Én 2x1 hüvelykapszulát használtam.
2/4 kittycica1987 válasza:
Én is kaptam de nekem csak a 12. hét után múlt el. Akkor már nem szedtem. Nekem sajnos nem használt semmit. Hematómától volt a vérzés. Én egyébként szájon át szedtem és nagyon rosszul voltam tőle.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2.-es válaszoló milyen tüneteid voltak a gyógyszertől?
Mennyi idő után jöttek a mellékhatások?
2012. nov. 22. 20:24
4/4 kittycica1987 válasza:
Én teljesen olyan voltam a gyógyszertől mint aki egy másik világban él. Naagyon szédültem és gyenge is voltam. Elég kellemetlen állapot volt, főleg hogy dolgoznom kellett menni. Amíg szedtem úgy vettem be, hogy beállítottam reggel a telefont 3 órával felkelés elöttre. Bevettem akkor és aludtam még egyett. Este pedig már az utolsó pillanatban. A napközbenit kihagytam mert így nem mertem autóba ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!