Baj, ha éppen hogy csak 10hetesen abbahagyom a duphaston szedését? Barnázásra kaptam 5hetesen 2x1-et.
Én is ettől félek,hogy nagyon korai. Gondoltam rá,hogy beszélek erről egy másik orvossal is.
De azért várok tapasztalatokat,hogy volt e valakinél hasonló.
nem szabad abbahagyni a 10. héten, főleg nem hirtelen.
szerintem beszélj egy másik orvossal, én utrogestant szedtem, de mikor mentem újra, mindig megkérdezte az orvos, hogy van - e még elég, vagy írjon receptet, ez tartott a 13. hétig.
először 2x2-t szedtem, majd fokozatosan 2x1, 1x1, és végül elhagytam.
nálam egyszer volt olyan, hogy nem vittem magammal a gyógyszert, máshol aludtam, és reggelre megint elkezdtem barnázni.
de szerencsére semmi baj nem volt.
mindenképp beszélj másik orvossal is, vagy elég ha ugyanazt megkéred, hogy írjon fel, mert elfogyott.
ez a gyógyszer csak segít, ártani nem árt, még akkor sem, ha inkább picit tovább szedi a kelleténél az ember.
boldog babavárást! :)
progeszteronpótlást csak a 12. hét után (betöltött) szabad fokozatosan elhagyni, nem egyik pillanatról a másikra, mert valóban csak azután veszi át a szerepét a méhlepény
egy lombikos anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!