A barnázásra kapott progi gyógyszer mennyi idő alatt kell hogy mulassza a barnázást? 2x1et szedek.
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 08:25
1/4 anonim válasza:
Én hatodik héten barnáztam, délelőtt kaptam a gyógyszert, dél körül vettem be, estére már elmúlt. Azóta sincs hál'Istennek. Én a 13. hétig szedtem szintén napi kettőt. 19hkm.
2/4 anonim válasza:
Én mondjuk nem csak barnáztam, hanem véreztem a 8. héten, egy hét alatt múlt el, de határozottan gyengült folyamatosan. Még két hét múlva is volt egy picike barna, de az már alig látható, úgyhogy én egy hetet mondanék. Duphastont kellett szednem, 3x2-t. Kitartást, és pihenj sokat! 30hkm
3/4 anonim válasza:
1-1;5 hét. Utrogestant kaptam. Először 2*1 aztán 2*2 majd 3*2 adagban. a 13. hét végéig szedtem.
4/4 anonim válasza:
Szintén utrogestant kaptam,először 3X1-t majd 3X2-t szedtem.Először nem akart elmúlni,mindig volt egy kicsi,amikor növeltük az adagot,akkor másnapra már nem volt semmi.Nyugi,használ,csak be kell jól állítani,hogy mennyire van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!