Miért nem ehet lágy sajtokat az aki várandós?
Melyik sajtot szerered?
Csak mert en eszek minden felet a terhessegem legelejetol mert kivanom...nem tul sokat de nagyon nagyon jol esik.
Eddig semmi problemam nem volt ,sot most olvasom eloszor itt, hogy problema lehet.
25hetes vagyok.
Szerintem ez megint csak valami 21. századi rémisztgetés, hogy véletlenül se teljen nyugodtan a várandós kismama élete.
Én is akárhányszor már kezdek megnyugodni, mindig hallok valami új tilalmat, új aggodalmat, ebbe bele lehet őrülni..
Rájöttem, a védőnő és az orvos elmondja azt, hogy mit nem szabad. Emelni és erőlködni, állatokhoz nyúlkálni, mosatlan dolgot enni. Gyógyszereket szedni. Egészséges terhesség esetén.
A sok túlaggódás miatt, már egyre kevesebb a nyugodt terhesség, pedig ez a legfontosabb a kisbabának.
- eszerint nem mind tiltólistás.
Gondolom a házi tejtermékeket és a penészes sajtokat illik csak kerülni.
Köszi mindenkinek!
Hát én a Camember és a Brie sajtokat is nagyon szeretem, de talán ha ritkán egy keveset csipegetek belőle nem lehet gond.
Jó babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!