Próbaidő alatt lettem várandós (nem így terveztük), most fog lejárni aug.2-án. A főnököm már szólt, h megtartanak,100%, h próbaidő lejárta után követő héten semmilyen kiskapu nincs, h felmondjanak?
Amúgy nagyobb cégről van szó, Zrt., mondhatni multi. És a másik, h kinek jelentsem be? A közvetlen felettesemnek, vagy az osztályvezetőnek? A közvetlen felettesemet amúgy nem hagynám ki. Szóval együtt egyszerre vagy elég csak a közvetlen felettesnek? Oh, ez mekkora stressz már egy kismamának, bakker...
Van más kismama is az osztályon, szerintem több is, és kb. egy időben fogunk szülni. Tegnap tudtam meg egy lányról (ő már bejelentette) h 3 héttel korábbra van kiírva mint én.
Hány hetes terhes vagy? Mindenképp várd meg a próbaidő végét, addig kis említést se tegyél senkinek és ne is fogd meg a pocid a munkahelyeden :)
A felettesednek elég szóban, az osztályvezetőnek írj egy mailt. Utána ők úgyis szólnak a hr-nek. Nálunk több ilyen eset is volt pár hónapon belül.
Boldog babavárást!! És ne stresszelj!! Viszont ha látod, hogy szemetek a főnökeid és képesek lennének kicseszni veled, akkor menj azonnal táppénzre. Gondolok itt esetleges rendkívüli felmondásra...
Egy hr-es.
Köszönöm a válaszokat :)
Mindenképp megvárom a próbaidő végét, nem jutott eszembe hamarabb, csak közeledik, és izgulok. 18 hetes leszek akkor már, az a szerencsém, h alapból duci vagyok, és még nem látszik, de félek, h elindul nőni a pocak.
Nem tervezek táppénzre menni, karácsonyig dolgozni szeretnék (jan.13-ra vagyok kiírva), ülő, szgépes munka, 6 órás, semmi veszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!