Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbaidő alatt lettem várandós...

Próbaidő alatt lettem várandós (nem így terveztük), most fog lejárni aug.2-án. A főnököm már szólt, h megtartanak,100%, h próbaidő lejárta után követő héten semmilyen kiskapu nincs, h felmondjanak?

Figyelt kérdés

Amúgy nagyobb cégről van szó, Zrt., mondhatni multi. És a másik, h kinek jelentsem be? A közvetlen felettesemnek, vagy az osztályvezetőnek? A közvetlen felettesemet amúgy nem hagynám ki. Szóval együtt egyszerre vagy elég csak a közvetlen felettesnek? Oh, ez mekkora stressz már egy kismamának, bakker...

Van más kismama is az osztályon, szerintem több is, és kb. egy időben fogunk szülni. Tegnap tudtam meg egy lányról (ő már bejelentette) h 3 héttel korábbra van kiírva mint én.

2013. júl. 26. 07:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mikor elvállaltam munkát kb akkor fogant a kicsi. Nem tudtam, h terhes vagyok! 05.02-án kezdtem, és 15-én teszteltem pozitívat. Akkor ezzel bárki kirúgható, mert először minden kismama titkolja.
2013. júl. 26. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem hanem a meghosszabbítás előtt már tudtad és az bizonyítható is.
2013. júl. 26. 22:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem meghosszabbították a munkaviszonyomat, hanem határozatlanná vált. Szerintem ez nem igaz így. Tudnál jogszabályra hivatkozni?
2013. júl. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!