Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes várandós vagyok, és...

8 hetes várandós vagyok, és köhögöm-náthás vagyok, nagyon rosszul érzem magam. Valami itthoni gyógymód?

Figyelt kérdés

6 napja tudom, h kisbabát hordok a szívem alatt. 4 napja szedek Elevitet, és a 2. nap már el is kapott ez a nyavalya.. Vitamin nélkül semmi bajom nem volt. Jó, persze nem fogom a vitaminra, hisz az nem betegít meg, de olyan bosszantó..:-/ Asztma gyógyszerem is abba kellett hagynom, holnap megyek másikakat feliratni, úgyhogy most fulladok is egy kicsit..

Nagyon rosszul érzem magam, és egész nap feküdnék, gyenge vagyok. De hát a 16 hós kisfiam mellett nem tehetem meg sajna. Köszönöm aki segít.

2013. szept. 15. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is náthásan kezdtem a terhességem fogfájással megspékelve. Én c vitamint szedtem, és úgy érzem segített. Még tavaly amikor nagyon beteg voltam elkapott valami vírus akkor is ezt javasolta a doki a lázcsillapítás mellett.

Azért próbálj meg pihenni, ha a férjed hazaér vagy ha alszik a kisfiad, ha szalad a háztartás az ilyenkor belefér. Jobbulást.

2013. szept. 15. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én 15 hetes vagyok.Szintén beteg.C vitamin ês hagyma héja tea.1 nap alatt javultam.Anyóstol kaptam citromfüvet és mentàt.Most azt fogok inni.Pihenj amennyit csak tudsz.Jobbulàst.
2013. szept. 15. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
én is voltam az elején taknyos beteg, amígy nincs lázad addig nincs gond, teázgass, c vitamin, citrom -méz. Amúgy készülj fel hogy tovább tart minden a gyógyulás mint nem terhesen, nekem egy kis sima takonykor 12 napig tartott a szokásos 3-4 nap helyett, ilyenkor lent van az immunrendszer.
2013. szept. 15. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én 15 hetes vagyok.Szintén beteg.C vitamin ês hagyma héja tea.1 nap alatt javultam.Anyóstol kaptam citromfüvet és mentàt.Most azt fogok inni.Pihenj amennyit csak tudsz.Jobbulàst.
2013. szept. 15. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor ezért tart nekem is hetek óta...el is felejtettem, hogy ilyenkor gyengül az immunrendszer. kedves kérdező jobbulást!
2013. szept. 15. 19:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget, akkor egyelőre mézes teázgatok, s holnap irány c vitamint venni..

A hagyma héja teát is kipróbálom!

Aranyosak vagytok! 

2013. szept. 15. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Kétszer voltam terhes ebből egy baba született. De mind a két terhességem úgy kezdődött, hogy 3 hét megfázás. Öt évente egyszer szoktam beteg lenni. Szóval nem túl gyakran. Nekem a fokhagyma mézzel ami a legjobban bevált, ascorbin sav szörpibe keverve, meleg tea, bő folyadék, esetleg parmax rapid nevű gyógyszer (ha már nagyon nem bírod) sok zöldség, gyümölcs.
2013. szept. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!