Migrénes - löüktető fejfájást hogyan kezelje a feleségem? Milyen gyógyszer szedhető erre, ha egyáltalán szedhető? Esetleg valami már házi gyógymód?
Holnap tölti a 15 hetet.
Már homloküreg gyulladásra is gondoltuk :(
Gyógyszereket hanyagoljátok.
Itt van pár természetes gyógymód.
De nézzetek utána,hogy mit lehet terhesen,mert vannak gyógynövények,amik ilyenkor tilosak.
Megkérdezem a gyógyszertárban és a védőnőt is, mert a nőgyógyász jelenleg nyaral (Vele csak egy hét múlva tudunk beszélni)...
Köszönöm a válaszokat :)
A fejfájást okozhatja túl alacsony, és túl magas vérnyomás is. Erre hülyeség lenne fájdalomcsillapítót szedni. Mérjetek vérnyomást első körben, és lehet, hogy napi 1 kávé megoldja a problémát.
Terhesség alatt én homeopátiás bogyókat szedtem, patikában kiválasztottuk a tünetek alapján a legmegfelelőbbet. Nem mondom, hogy minden esetben megszüntette, de enyhültek a panaszok.
Voltam gyógyszertárban és ott a Paramax-ot ajánlották.
Azt mondták, hogy ennek a gyógyszernek nincs ellenjavallata a terhesség és szoptatás idején. Bár azt is hozzátették, hogy ugyanúgy paracetamol tartalmú, mint pl a Coldrex, Panadol, Rubophen, Saridon, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!