Így még pontos lehet a teszt? (többi lent. )
Akkor kelj fel hamarabb.
Reggeli pisiből ne csinálj délután tesztet.
Akkor inkább délután pisilj és csinálj abból tesztet.
Nekem 3 nap késéssel délutáni vizeletből erős pozitív tesztem lett anno.
A mai tesztek már a délutáni vizeletből is simán kimutatják a terhességet.
Ha meg még mondjuk nem is késik a vérzésed, akkor reggel is felesleges tesztelgetni, mert nem lesz biztos az eredmény.
Ha késik a vérzés már napok óta, nyugodtan tesztelj délután.
1. Ha tudsz, kelj fel 5 perccel előbb, és csináld meg a tesztet. Nem kellenek ahhoz órák. Gyors pisi, teszt pisibe. Ezután fogat mosol vagy megfőzöd a kávét, és már ott is az eredmény.
2. Vagy tesztelj délután, de ne a reggeli pisiből. Ha már 2-3 napja késik a menstruációd, akkor tesztelhetsz délután is, de ne a reggeli pisiből.
Oké holnap megpróbálok délutániból. ;)
Hát kb. most kell megjönnie a 2. menzimnek. A nemvárt megjött rendes időben, mennyiségben.. stb, de az utóbbi 3 hétben hányingerem van és fájnak a melleim... Szerintetek akkor is csináljak? :O
Akinek terhesség alatt is van vérzése, az nem olyan erősségű és nem tart annyi napig, mint a rendes.
Ezért írták, hogy az első vérzés biztosan nem terhességtől van, mert írtad, hogy az olyan volt, mint amilyen szokott.
Tehát most még ugyan lehet baba, de hányinger inkább a terhesség 6-7. hetében szokott jelentkezni, tehát az még nem attól lenne. És a mellfeszülés is lehet éppen a menzeszednek az előjele is akár.
Jó látom nem érted.. :D
Júl. 26-án voltam együtt, aug. 4-én megjött rendesen/megszokottan. De a menzi óta enyhe hányingerem van napközben általában reggel és este. És azóta van mellfeszülésem. Most vasárnapra, hétfőre kell megjönnie, ha megjön... :/ Félek, hogy terhes vagyok... :( Reggeli pisiből csináltam tesztet tegnap este és negatív lett. :) Holnap újratesztelek egy délutánival. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!