Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így még pontos lehet a teszt?...

Így még pontos lehet a teszt? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Sajnos időhiányom miatt sosem tudok reggelente tesztelni. A reggeli vizeletemből ha délután csinálom meg a tesztet az ugyanúgy jó/pontos vagy már addigra felbomlik/felbomolhat benne a hcg hormon?

2013. szept. 5. 15:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék én élőben is olyan emberrel találkozni akinek volt rendes mensije terhesen, nem csak itt gyakorikérdéseken. De tegyük fel, hogy te kivétel vagy és valóban teherbe estél már előzőleg, akkor viszont már a délutáni pisinek is bőven 2 csíkosnak kellene lennie, főleg ha már tüneteid is vannak. Ha már korábban teherbe estél akkor most kb. 8 hetes terhes vagy ezt már a leghígabb pisinek is ki kellene mutatnia. Attól van hányingered és azért fosol mert bebeszéled magadnak, hogy terhes vagy. A melled meg azért fáj mert meg fog jönni a mensid. A tesztek negatívak a mensid rendesen meg volt kizárt, hogy már előző mensikor is terhes voltál.
2013. szept. 5. 20:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Az idegességtől lehet hányingerem illetve hasmenésem? o.O
2013. szept. 5. 20:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te nem érted kérdező!

Az augusztusi menzeszed rendes menzesz volt. Akkor nem eshettél teherbe már júliusban!

Ha terhes is lennél, akkor az augusztusi menzeszed után eshettél teherbe.

És igaza van az előző válaszolónak, akkor már bőven egy délutáni tesztnek is pozitívnak kellene lennie! Akkor már múlt hónap végén is pozitívnak kellett volna egy tesztnek lennie, ha éppen csináltál volna...

2013. szept. 5. 20:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet az idegességtől hányingered meg hasnemésed.. Pl mikor középsuliban szavalnom kellett,már az előadás napja előtt ment a hasam meg hánytam,de ne gondold,olyan volt mindig mint a víz.Teljesen egyező volt mint mikor vírusos járvány van..Sógorom is mikor állásinterjúra megy,izgul,megy a hasa,minden baja van... sokan csodálják hogy miért van,de mindenki szervezete máshogy reagál a stresszre és a tiéd bár nem egy hirtelen jött dolog,de folyamatos izgalom...
2013. szept. 5. 20:29
 15/20 A kérdező kommentje:

13-as!

A júliusi esemény óta nem voltunk együtt! ;)

Hát jó belátom, most már felfogtam. :D

Akkor hihetek a délutáni tesztnek amit a reggeli vizeletemből csináltam? :O

Mert olvastam, hogy semmi baja sem lehet, mert a hcg ugyanúgy benne marad ha le van zárva mert nem párolog vagy megy bele.. stb. :)

2013. szept. 5. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:

de ha reggeli vizeletből csinálod ne este vagy délután csináld meg hanem akkor! ez olyan h tegnap reggeli vizeletemből tesztelek most ..

Hány éves vagy?

2013. szept. 5. 22:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Gondolom nem túl idős, bár reggelente nagyon elfoglalt. :D De gondolom azért nem tud reggel tesztelni mert akkor még szülők otthon vannak, és nem lehet, nem pedig azért mert nincs 5 perce tesztelni.
2013. szept. 5. 22:27
 18/20 A kérdező kommentje:
17/L
2013. szept. 6. 05:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes. De végezz egy tesztet, hogy megnyugodj.

Gondolom azért nem tudsz reggel tesztelni, nehogy a szüleid meglássák.

2013. szept. 6. 09:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen azért... :S Ma a délutáni vizeletből teszteltem egyet és negatív! :) Köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 6. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!