24 hetesen enyhe mensis görcsök? Ez a Brexton-Hicks, amiről olvastam korábban várandós könyvekben?
Figyelt kérdés
Néha, főleg, ha sokat ülök, enyhe görcsöt érzek, éppen hogy csak érzem, de olyan, mint a mensi. A baba sokat mocorog, szinte egész nap érzem. Ez még belefér, ugye? Szedek magnéziumot napi 3x2-t, a dokim alapból mondta, hogy szedjem. Nektek is volt hasonló érzésetek?2013. júl. 28. 14:20
2/3 anonim válasza:
Előfordul ilyen. Szedhetsz magasabb adag magnéziumot ha kellemetlen. Ha gyakran előjön, érdemes többet pihenni.
3/3 anonim válasza:
Ez még szerintem az! Nekem a terhességem eleje óta vannak ilyenek.
Ezek a fájdalmak a méh nagyobbodását/változását jelentik. A szervezeted alakul át! Én ezt azért tudom, mert 2 külön dokit is megkérdeztem! Nekem vannak jóslóim már, és azért különbözik a kettő!
Ahogy írták, több magnézium. Nekem őszintén, nemmsegített.
31+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!