Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt valóban árt a...

Terhesség alatt valóban árt a hajfestés a babának? Van valami alternatíva amivel helyettesíteni lehet és nem káros?

Figyelt kérdés
Leginkább a feketére vagyok kíváncsi sötét szőke vagyok gyárilag de feketére szoktam festeni!
2013. szept. 22. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ismét az 5 és 8-as válaszoló vagyok. Azért örülök hogy többen is így gondoljátok ahogy én. Azért ezt nemigazán értem aki ilyen oldalon van és válaszolgat a kérdésekre mi jogon blamálja egy másik válaszoló véleményét. Nem mindenki érthet veletek egyet és akkor már nem lehet hasznos vagy érdekes a válaszom. Szerintem döntse el a kérdező több véleményből, hogy mit talál helyesnek. Az én kérdéseimre olyan válaszokat szeretek kapni ami nem megegyező 5 válaszolóéval, hogy lássam több szempontból.
2013. szept. 24. 09:32
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Igen, így van. Mint ahogy a tusfürdő, kézmosó stb... is mind tele van méreggel.

Mit gondol az az okos, aki szerint nem kell ezzel nem foglalkozik, miért van ennyi beteg gyerek?

Mindent nem lehet persze kikerülni, de hajfestés nélkül ki lehet bírni kilenc hónapot.

Legalább pihen a haj.

2013. okt. 17. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Éveken keresztül festettem szőkére a hajam, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok többet eszembe se jutott, még a szoptatás ideje alatt sem! Hogy nem úgy néztem ki, mint aki most lépett ki a Cosmopolitan-ból? Nyilvánvaló, de ki a fenét érdekel ez ilyenkor? Van Aki fontosabb ennél! Persze fürdeni kell és abban sem tudod, hogy mi van, de ha arra gondolsz, hogy tusolás: 5 perc, hajfestés: 30-40 perc már van egy kiindulási alapod! Ezen kívül, melyik tusfürdő tartalmaz ammóniát? Szerintem egyik sem! Érezted már tusolás közben a hajfestéskor tapasztalt viszketést és égető érzést? Nem hiszem! Ez az én véleményem, persze mindenki, azt csinál, amit akar.
2013. dec. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!