Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes kismamiként lehet...

7 hetes kismamiként lehet hajat festeni és mivel? Márkát mondanátok? Feketére festettem eddig.

Figyelt kérdés

2013. jún. 12. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én 29 hetes vagyok és végig festem, mert nagyon őszülök. A márka nem fontos, csak arra figyelj, hogy ammónia-mentes legyen! Én garniert használok. Sokáig én is fekete voltam, de váltottam sötétbarnára, tovább van rajta mint kellene, de nem roncsol annyira, mint a fekete festék.
2013. jún. 12. 10:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Igen lehet festeni, jól szellőző helyen. Mindhárom terhességem alatt festettem és nem lett semmi bajuk a gyerekeknek:)

Az utolsó terhességem alatt Kallos festéket kent rám mindig a fodrászom. A másik 2 terhességemnél Garniert használtam.

Gratula a babához!

2013. jún. 12. 10:54
 3/16 anonim ***** válasza:
2-es vagyok ismét. Az le maradt, hogy az első 2 terhességnél vörösre festettem, az utolsónál szőkére. (1 hós a legkisebb baba)
2013. jún. 12. 10:56
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm..))Lehet akkor váltok én is a sötét barnára.))

Garnierrel festettem eddig is...

Akkor hajatfestek..))

Köszi mindent!

Gratulálok a babához!

2013. jún. 12. 10:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Lehet, csak tényleg szellőztess, próbáld nem belélegezni.
2013. jún. 12. 11:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Én Palette kékesfekete színezőt használok kb 10 éve, terhesen is használtam. Ugyanolyan fekete tőle a hajam mint a festéktől, csak nem hullik (előtte kb 5 évig festettem, attól hullott). Ki sem fakul, illetve csak annyira mint a festék.
2013. jún. 12. 11:06
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi és a szinezőt lehet kapni rossmann dm?

vagy hol nézzem?

És az van ráirva hogy hajszinező??És az hab vagy olyan állaga van mint a festéknek?

2013. jún. 12. 11:07
 8/16 anonim ***** válasza:

ÉN is csak színezni szoktam a hajam!

Most is azt szeretném, hogy egy kis fénye legyen a hajamnak!

Lányommal is csak színeztem a hajam és most is csak azt fogok!

2013. jún. 12. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap festettem barnára ezzel a legújabb Syoss ammóniamentes olaj hajfestékkel. az illata mármint ha lehet annak nevezni nem volt olyan durva mint a legtöbb festéknek és elég puha lett a hajam. Most akciós volt a rossmanban 1400ft. (eredetileg 2000ft)
2013. jún. 12. 12:24
 10/16 anonim ***** válasza:

En nem tennem, 12 hetes koraig, amig nem alakultak ki a szervei az orvosok kifejezetten tiltjak.

En meg 20 hetesen is ammoniamentes festekkel festettem.

Talan most, 29 hetesen bevallalom az oxisat.

De a 12. hettol nyugodtan lehet, mert akkor mar kicsi a rendellenessegek kialakulasanak az eselye.

2013. jún. 12. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!