7 hetesen vízbázisú akrilfestékkel festettem. Ugye az nem árt a babának? Nem nagy felületet, csak karácsonyi ajándékok készültek, de eléggé felfordul tőle a gyomrom :S
Én az egész gyerekszobát fogom kifesteni köztük 3 ajtót zománcozni és egy babaágyat lazúrozni majd lakkozni. Hidd el nem lesz baja.
Sőtt elmondom mitöl lesz és a többitöl nem lesz. Ne cigizz ne drogozz ne piálj, ne szedj gyogyszereket lehetöleg kevesebb kv-t igyál, ne nyujtozkodj magasra, ne emelj hasból. Ennyi.
Ne haragudj, nem mondtam hogy hülye kérdés, csak azt gondolom, hogy kicsit túlaggódod.
Mitől lenne az káros a babára?
Mindenestre válaszoltam, szerintem nem árt. Neked viszont azért fordulhat fel tőle a gyomrod, mert érzékenyebb vagy a szagokra. Én is így voltam, attól még nem árt.
Második voltam.
Nem fog ártani.Én is akrillal festek most 11 hetesen (dekorációt a babaszobába).Ez a második terhességem.
Az elsőnél én is túlaggódtam mindent.A másodiknál Te sem fogsz ennyire aggódni.
Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!