Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes kismamiként lehet...

7 hetes kismamiként lehet hajat festeni és mivel? Márkát mondanátok? Feketére festettem eddig.

Figyelt kérdés

2013. jún. 12. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A fodrászsuliban azt tanítják, hogy az első 12 hétben feketére, és platinaszőkére nem ajánlott hajat festeni.
2013. jún. 12. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
6.vagyok, Rossmann, DM, DDA, Tesco - szinte mindenütt lehet kapni, egy tubus festék és oxidáló van a dobozban (ami sárga), ezeket összekeverve kapsz egy krém állagú színezőt. Palette Color Shampoo van ráírva.
2013. jún. 12. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz így terhesen, fodrászként beszélni erről.....ne, ne festesd semmivel a hajadat a terhesség végéig. Az ammóniamentes festékekről azt kell tudni, hogy az ammóniánál sokkal erősebb más lúgos anyag van benne. Hát csak be kell vinni azt a pigment színt a hajba...nem?! Még hogy nem árt?! A fejbőr tele van hajszálerekkel, amin keresztül felszívódik egy része.....Sajnos köztudott, hogy terhesen dolgozó fodrászok nagy részének beteg a babája:( A fekete a legártalmasabb. A színező sokszor tartósabb a festéknél. A dobozos festékek nem véletlenül olcsóbbak....:( .....én szőke voltam az első terhességemnél és 10 centi lenövés volt a végére. Nézd, te tudod. Csak leírtam a szakmai véleményemet. Nem mondom, hogy beteg lesz egy gyermek, de mérget kensz a fejedre legalább 9 alkalommal....ez a te döntésed. Az idegrendszeri károsodások, tanulási zavarok és allergia nem azonnal jön ki. Szerintem túl sok a káros anyag a levegőben, nincs szüksége a gyermeknek direkt mérgezésre is.
2013. jún. 12. 17:56
 14/16 anonim ***** válasza:
3 fiam van, mindhárom gyereknél feketére festettem a hajam. Semmi bajuk a gyerekeknek. Ammóniamenteset használtam.
2013. jún. 12. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm kérdező :) 2-3 voltam.
2013. jún. 12. 20:42
 16/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.

Még nem festettem be...gondolkodom....

Első babámnál nem festettem az 4 éve volt...volt is lenövés rendesen amugy világosbarna a hajam...

de most van egy pár ősz hajszálam azokat szerettem volna eltüntetni...

Köszönöm mindenkinek mégegyszer.))

2013. jún. 14. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!