Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen lesz a polgári...

32 hetesen lesz a polgári esküvőnk. Hajfestés, műköröm belefér?

Figyelt kérdés
Nem lesz semmi nagy cécó, csak polgári esküvő lesz, majd utána csak egy pici családi vacsora. De azért szeretnék jól kinézni, arra gondoltam,hogy csináltatnék műkörmöt, L'Oreal Wild Ombre-val szeretném befestetni a hajamat nyitott helyiségben, illetve elmennék kozmetikushoz . Mit gondoltok, ez még belefér terhesség alatt? Vagy árthat a babának valamelyik?
2013. aug. 6. 12:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dehogy! Csináld nyugodtan! EGyik sem árt. Sok boldogságot!
2013. aug. 6. 12:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Belefér, sok boldogságot.
2013. aug. 6. 12:25
 3/13 anonim ***** válasza:
7%
Belefér,mondjuk terhesen nem mennék férjhez az tök megalázó engem terhességem előtt vettek el nem a gyerek miatt.
2013. aug. 6. 13:31
 4/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Talán ismered a kérdezőt? Tudod, hogy a baba miatt veszi el a párja? Nem értem miért kell egyszerű kérdésnél is rosszmájúskodni. Szerintem nem megalázó terhesen férjhez menni, de te örülhetsz, hogy téged nem a "gyerek miatt vett el az urad!"

2013. aug. 6. 13:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Belefér, nyugodtan szépítkezz!

3-as te mekkora tahó vagy! Miért lenne megalázó terhesen férjhez menni? Engem a terhesség előtt kért meg a párom, nem sokkal utána derült ki a baba, így én is terhesen mentem férjhez és nem a baba miatt vettek el!

Kérdező! Sok boldogságot nektek!

2013. aug. 6. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Miért a válaszomra reagáltok,ez nem nektek szólt. Jó,de gyönyörű ruhát sem tud felvenni szegény ekkora hasra.És igen nálunk az megalázó,ha egy nő terhesen megy férjhez. Na mindegy végül is mindenkinek a saját dolga. Minden jót!:)
2013. aug. 6. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Hú, te valami tanyáról jöttél, az 50-es évekből?

Szerintem csodás dolog pocakkal férjhez menni :)

Az én apukám akkor kérte meg anyukám kezét, amikor anya sírva elmondta, hogy terhes. nem voltam tervezett :)

Mégis apám a boldogságtól újra bele szeretett anyuba, és megkérte a kezét :)

Nyugodtan fesd be a hajadat, semmi baj nem lesz.

Én végig festem a terhesség alatt jól szellőző helyiségben.

A műköröm meg pláne nem káros.

Biztosan gyönyörű leszel :)

2013. aug. 6. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Nahát, mekkora sötétség lehet a 3. környékén. :-) Én pont a teherbesésem előtt fél évvel mentem férjhez, de nem emiatt érzem biztosnak a házasságomat. Egyébként mindkettő belefér, ammóniamentes festékkel meg mindenképp. Műkörmöt a vége felé az én körmösöm már nem javasol, de géllakkot minden további nélkül. A kozmetikusod is nyilván észreveszi, hogy terhes vagy, és ilyenkor van olyan szer (nálam vmilyen pórusösszehúzó volt talán) amit nem használ, ill. a pedikűrös azt mondta, hogy ő nem képzett talpmasszőr, úgyhogy csak bekenegeti a lában, nehogy megnyomjon valamilyen reflexpontot. Szóval az én tapasztalatom szerint minden szakember nagyon óvatos, elővigyázatos ilyenkor, legyél nagyon nyugodt. Sok boldogságot!
2013. aug. 6. 14:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem artalmas:-) csak szepulj nyugodtan;-) a mukormot a szulesre nem ajanlom, maskor barmikor nyugodt szivvel,de zseleset csinaltass, a porcitol beajulnal(egyebkent kormoskent dolgozom, 27 hetes vagyok,csak ezert mondom:-) :-) :-) )

sok boldogsagot!

2013. aug. 6. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Atyám, a 3-as mekkora paraszt........................
2013. aug. 6. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!