32 hetesen lesz a polgári esküvőnk. Hajfestés, műköröm belefér?
Kedves utolsó!
Talán ismered a kérdezőt? Tudod, hogy a baba miatt veszi el a párja? Nem értem miért kell egyszerű kérdésnél is rosszmájúskodni. Szerintem nem megalázó terhesen férjhez menni, de te örülhetsz, hogy téged nem a "gyerek miatt vett el az urad!"
Belefér, nyugodtan szépítkezz!
3-as te mekkora tahó vagy! Miért lenne megalázó terhesen férjhez menni? Engem a terhesség előtt kért meg a párom, nem sokkal utána derült ki a baba, így én is terhesen mentem férjhez és nem a baba miatt vettek el!
Kérdező! Sok boldogságot nektek!
Hú, te valami tanyáról jöttél, az 50-es évekből?
Szerintem csodás dolog pocakkal férjhez menni :)
Az én apukám akkor kérte meg anyukám kezét, amikor anya sírva elmondta, hogy terhes. nem voltam tervezett :)
Mégis apám a boldogságtól újra bele szeretett anyuba, és megkérte a kezét :)
Nyugodtan fesd be a hajadat, semmi baj nem lesz.
Én végig festem a terhesség alatt jól szellőző helyiségben.
A műköröm meg pláne nem káros.
Biztosan gyönyörű leszel :)
Nem artalmas:-) csak szepulj nyugodtan;-) a mukormot a szulesre nem ajanlom, maskor barmikor nyugodt szivvel,de zseleset csinaltass, a porcitol beajulnal(egyebkent kormoskent dolgozom, 27 hetes vagyok,csak ezert mondom:-) :-) :-) )
sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!