5 1/2 hetes leszek jövö héten, a párom szülinapja lesz, szerintetek egy pohár bor belefér?
Igyál egyet nyugodtan, egészségedre! :)
Van, aki ilyenkor még nem is tudja, hogy baba van, egyébként is a 6-8 héten alakul ki a köldökzsinór, még nincs is veled egy vérkeringésben. :)
ugyan már,egy pohárka (1dl) édes vörös bor például simán belefér,pláne ebéd előtt,rá úgyis fogsz enni,felszívódik hamar,egyébként meg még vérpezsdítő is a bor.
semmi bajod nem lesz,
Czeizel Endre is megmondta: napi 1 dl vörös bor egészséges minden kismamának. járj utána..
persze nem kötelező mindennap borozgatni,de ennyitől kutya bajod nem lesz..
figyi..nem kell ezt túlreagálni.
amint írtam 1dl bortól semmi bajod nem lesz.
de ha nem hiszel nekünk akkor ne igyál és kész,
..én ezt nem értem ..miért kérdeznek ha meg nem hisznek nekünk és hezitálnak a kismamák??
Ha egy este elkortyolgatsz egy pohár bort, attól nem lesz semmi bajod.
De az hülyeség, hogy a baba nincs veled közös vérkeringésen. Nem tudom, hogy ezt honnan veszik jónéhányan.
Egészen nyugodtan! :)
Már terhes voltam a kisfiammal, de még nem tudtam, mikor jött a karácsony. Nevelőapámnak különleges pálinkát vettünk, megkóstoltuk, és pezsgőztünk a férjemmel este. A kisfiam már 3 éves, egészséges, gyönyörű.
Hidd el, a babádnak semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!