5 1/2 hetes leszek jövö héten, a párom szülinapja lesz, szerintetek egy pohár bor belefér?
Figyelt kérdés
Tudom bután hangzik, de lesznek vendégeink, és ha nem iszok semmit akkor felfog nekik tünni, és nem akarjuk még senkinek sem elmondani hogy terhes vagyok amíg nem voltam orvosnál de csak két hét múlva van idöpontom,és szerintetek belefér ha aznap este egy pohár bort megiszok?2013. máj. 25. 20:14
21/23 anonim válasza:
Szerintem egy pohár bor egyáltalán nem fog ártani. Bár én nem innék. :)
Ha nem szeretnél inni, akkor egyszerűen mondd azt, hogy gyógyszert vettél be fejfájásra. :)
22/23 anonim válasza:
A lepontozók biztos bioélelmiszereket ettek az egész terhességük alatt, és még azt is kiszámolták, hogy hány lélegzetvétel a normális percenként és szigorúan be is tartották remélem! :))))))
23/23 Tunde1983 válasza:
ekkora terhessegnel meg nincs placenta, koldokzsinor, s ha lenne is, egy pohar finom bor nem art.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!