Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen lesz a polgári...

32 hetesen lesz a polgári esküvőnk. Hajfestés, műköröm belefér?

Figyelt kérdés
Nem lesz semmi nagy cécó, csak polgári esküvő lesz, majd utána csak egy pici családi vacsora. De azért szeretnék jól kinézni, arra gondoltam,hogy csináltatnék műkörmöt, L'Oreal Wild Ombre-val szeretném befestetni a hajamat nyitott helyiségben, illetve elmennék kozmetikushoz . Mit gondoltok, ez még belefér terhesség alatt? Vagy árthat a babának valamelyik?
2013. aug. 6. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kozmetikába az elektromos kezeléseket nem szabad, de kitisztíthat, masszírozhat, krémezhet.
2013. aug. 6. 17:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nem az volt a kérdésem, hogy ciki e vagy sem, hogy terhesen, pocakkal megyek férjhez... Az a vicces, hogy mennyire tudnak bírálni az emberek, a nélkül, hogy ismerjék a részleteket....Hol azért, mert túl fiatal vagyok, hol azért mert gyorsan jött a baba, azon már meg sem lepődök, hogy a pocakos esküvőért...

Lényeg a lényeg, hogy párommal amióta együtt vagyunk, azóta együtt is lakunk. Igaz, nem telt el sok idő , és megtudtuk, hogy úton van a kisfiunk, de azóta mi vagyunk a legboldogabb pár, és ezt nem csak mi gondoljuk így, ismerősök- barátok, sőt, idegenek is ezt mondják. Úgy érzem, vele megtaláltam a jobbik felem, a támaszom, az életem. Nagyon zűrös volt az előtte lévő életem, és úgy érzem, hogy mellette lettem teljes, és csak azóta élek, amióta ő van nekem. És úgy érzem, ő is hasonlóan érez..

Szóba sem hozódott egyszer sem, hogy ne tartsuk meg a babát. Annak ellenére hogy a 16. hétig kórházban feküdtem, és nem tudtuk hogy megmarad e a baba, a párom mellettem állt végig, és ugyanúgy aggódott mint én, talán még jobban is. Meg lehetett volna oldani a kérdéseket egy apasági nyilatkozattal is, de mi együtt akarjuk folytatni az életünket, egy boldog családként. Együtt akarunk még majd két kistesót a fiunknak, és így megöregedni, boldogan, egymás mellett. Így nem érzem cikinek azt, hogy 22 évesen, terhesen megyek férjhez ahhoz a férfihoz, akit a világon a legjobban szeretek. És ha novemberben megszületik a fiunk, biztos vagyok benne, hogy a 27 éves párom a legboldogabb apuka lesz a világon, és egyformán szeret majd mindkettőnket, függetlenül attól, hogy milyen csinos volt a ruhám az esküvőn, vagy épp mekkora volt a pocakom.

Köszönöm a támogatást, és a biztatást:)

2013. aug. 6. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
A 3 ast nem a gyerek miatt vették el, de a szánalmasan kicsinyes mivolta miatt hagyják majd el , míg reméljük a kérdező boldogságban él :)))
2013. aug. 6. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!