32 hetesen lesz a polgári esküvőnk. Hajfestés, műköröm belefér?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nem az volt a kérdésem, hogy ciki e vagy sem, hogy terhesen, pocakkal megyek férjhez... Az a vicces, hogy mennyire tudnak bírálni az emberek, a nélkül, hogy ismerjék a részleteket....Hol azért, mert túl fiatal vagyok, hol azért mert gyorsan jött a baba, azon már meg sem lepődök, hogy a pocakos esküvőért...
Lényeg a lényeg, hogy párommal amióta együtt vagyunk, azóta együtt is lakunk. Igaz, nem telt el sok idő , és megtudtuk, hogy úton van a kisfiunk, de azóta mi vagyunk a legboldogabb pár, és ezt nem csak mi gondoljuk így, ismerősök- barátok, sőt, idegenek is ezt mondják. Úgy érzem, vele megtaláltam a jobbik felem, a támaszom, az életem. Nagyon zűrös volt az előtte lévő életem, és úgy érzem, hogy mellette lettem teljes, és csak azóta élek, amióta ő van nekem. És úgy érzem, ő is hasonlóan érez..
Szóba sem hozódott egyszer sem, hogy ne tartsuk meg a babát. Annak ellenére hogy a 16. hétig kórházban feküdtem, és nem tudtuk hogy megmarad e a baba, a párom mellettem állt végig, és ugyanúgy aggódott mint én, talán még jobban is. Meg lehetett volna oldani a kérdéseket egy apasági nyilatkozattal is, de mi együtt akarjuk folytatni az életünket, egy boldog családként. Együtt akarunk még majd két kistesót a fiunknak, és így megöregedni, boldogan, egymás mellett. Így nem érzem cikinek azt, hogy 22 évesen, terhesen megyek férjhez ahhoz a férfihoz, akit a világon a legjobban szeretek. És ha novemberben megszületik a fiunk, biztos vagyok benne, hogy a 27 éves párom a legboldogabb apuka lesz a világon, és egyformán szeret majd mindkettőnket, függetlenül attól, hogy milyen csinos volt a ruhám az esküvőn, vagy épp mekkora volt a pocakom.
Köszönöm a támogatást, és a biztatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!