Volt aki megérezte a gyermeke nemét, és be is jött?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16+3 hetes vagyok, az első pillanattól kislánynak gondolom a babámat, holnap megyünk este !D-re, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz? :)
Nektek bejött a megérésetek?
2013. szept. 19. 18:28
21/29 anonim válasza:
Szia
Én végig éreztem hogy kislány,
el sem tudom képzelni hogy fiú legyen és eddig minden uh-n lányt mondtak :)
22/29 anonim válasza:
Szia.
A 12 heti uh- mondták, hogy valószínű kisfiú lessz. De én éreztem, hogy kislány és 19 hetesen kiderült, hogy kislány. Valahogy megéreztem és be is jött.
23/29 anonim válasza:
Én mikor megtudtam,hogy babát várok,már akkor mondogattam,hogy fiam lesz. A 18hetes uh-n kiderült,hogy tényleg fiu.
24/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok, hát... 80% hogy fiú lesz:) De nem merte biztosra mondani, majd a 19. hetin hátha kevésbé lesz szégyenlőske!
2013. szept. 20. 19:16
25/29 anonim válasza:
7-es vagyok. Miért is lettem le pontozva? Melyik mondatom nem tetszett valakinek?????????????
26/29 anonim válasza:
Hát ha 80% fiút mondtak akkor valószínű az is :) A kuki ilyenkor már jól látható :) De gondolom örülsz azért!?
27/29 A kérdező kommentje:
Persze hogy örülök :) Imádom ha fiú ha lány! Nem volt amúgy nagyon együttműködő, majdnem végig hátat fordított, nem győzték böködni, noszogatni hogy forduljon már meg legyen kedves :)
Nos erre gondolta hogy fiú :) de nem merte 100%-ra mondani...
2013. szept. 20. 21:38
28/29 anonim válasza:
Nálam is az elejétől fiúnak éreztem és már 3 ultrahangon maradt is(4Dn is), pedig mindenki mondta, hogy biztos kislány, mert a családunkban nincs egy db fiú se..:D
29/29 anonim válasza:
első pillanattól kezdve kisfiút éreztem és kisfiút is láttam magam előtt, évek óta van fiú nevem arra az esetre, ha teherbe esnék, de csak azért, mert nem volt olyan lánynév, ami úgy igazán bejött volna. A barátnőim is úgy érzik fiú lesz és el sem tudnak képzelni mással, hát majd kiderül pár hét múlva, 14+1 hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!