Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki megérezte a...

Volt olyan aki megérezte a kisbabája nemét?

Figyelt kérdés
Terhességem elejétől fogva,hogyha elképzelem magam előtt a kicsit akkor kislányt látok,nagyon sokszor álmodtam vele,álmaimban is kislány volt.Nem tudjuk még a nemét,meg nem is annyira fontos,szeretni fogjuk így is úgy is egyértelmű,csak kíváncsi lennék hogy megérezheti ezt egy anya,vagy ezek véletlenek nálam?
2013. júl. 25. 13:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerekemmel én is álmodtam, amikor először megmozdult, akkor éjjel álmodtam hogy uh-n vagyok, és mutatják hogy fütyis. Na 2 hét múlva kiderült, hogy lány, az is lett. Második gyerekemnél szintén álmodtam, mikor még meg sem mozdult, azt álmodtam kislány lesz. 18 hetesen kislányt mondtak, de nem mertem elhinni. Aztán végül tényleg kislány lett. Tehát az álom csalóka lehet.
2013. júl. 25. 13:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Szeritnem nem lehet megérezni én végig kislányt vártam azt hittem megint lányom lesz csak lány neveket néztem 3 hónapos koromig . 12 hetes uh -n fiút mondtak :)

Aminek nagyon örülök mert már van egy kislányom . Férjemnek végre valóra válthatam az álmát igaz azt mondta ugyan úgy örült volna 2 kislánynak is :).

6 éves kislány anyukája és 34+4 hkm :)

2013. júl. 25. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hetesen feküdtem bent a kórházban kisebb görcsökkel és barna folyással. Akkor éreztem először, hogy fiam lesz és ezt végig így éreztem. Egészen konkrétan a 33. héten láttuk az uh-n, hogy tényleg fiú lesz. És az is lett.:)
2013. júl. 25. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Én megéreztem a lányomat!

Mindig amikor beszéltem úgy jött a számra, hogy˝ha meglesz a kislány˝ sokszor álmodtam vele, mi egészen 37 hetes terhességig nem tudtuk, hogy fiú lesz -e vagy lány(az orvos nem akarta megmondani)

2013. júl. 25. 13:51
 5/12 anonim ***** válasza:

onnantól kezdve, hogy pozitív lett a teszt, tudtam, hogy fiú (nem álmodtam vele egyszer sem, csak tudtam).

Nem nagyon mutogatta magát, sokára mondták az orvosok, hogy tényleg fiú :)

Ráadásul első baba, nagyon sokat vártunk rá, tehát teljesen mindegy volt, fiú, vagy lány, csak jöjjön.

Ha más mondaná ezt, simán hülyének nézném :)))

2013. júl. 25. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen én, mindig mondtam hogy az első gyerekem fiú lesz. Így is lett. Most a második is az lesz, ebben nem voltam teljesen biztos de nem is bánom.
2013. júl. 25. 14:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Én lányt szerettem volna, fiú lett:) De álmodtam akkoriban sokat a dédinagypapámmal, aki már rég nem él, és egyszer egy kisfiúval is:) És utána derült ki, hogy fiú. 1 éves lesz jövő héten és imádom:)
2013. júl. 25. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Én teljesen úgy éreztem, hogy kislányunk lesz, a 14. héten pedig mondták is, hogy bizony lány. Aztán a 16. héten kiderült, hogy fiúcska, ezt a 19. héten is megerősítették, szóval úgy tűnik, csalóka volt az érzésem :D
2013. júl. 25. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Én mikor megtudtam,hogy terhes vagyok azonnal kisfiút éreztem. Mindenki kislányt mondott. Nnem mondtam senkinek,hogy fiúcskát érzek mozogni a hasamban. 19 hetesen mentem ultrahangra és előtte való nap megálmodtam, hogy a doktor azt mondja, hogy kisfiú. Másnak meg s kérdeztem,hogy látni e már,hogy milyen nemű. Azt mondta,hogy KISFIÚ. Nem akartam elhinni,hogy végig jól éreztem.

Azóta sem változott semmi. 100 százalék,hogy kisfiú.

23+5hkm

2013. júl. 25. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Én tudtam hogy kislány van a hasamban, még a 12. heti UH előtt. Már ott meg is erősítette a doki, és utána sem változott. :-) Olvastam egy cikket , hogy a nők nagyobb valószínűséggel érzik meg a babájuk nemét, mint ahogyan az UH megmondja. Szerintem ennek hormonális okai lehetnek, pl. tesztoszteron stb.
2013. júl. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!