Volt olyan, aki megérezte, hogy terhes?
Én csak utólag tudom.....
Azt hittem bediliztem,semmilyen klasszikus tünetem nem volt,hanem ilyen indokolatlan ,belső feszültség,váltakozva öntött el,egy szintén megmagyarázhatatlan lelki békével,nyugalommal.Ez két hétig tartott kb,aztán nem jött meg.Egy hét várakozás után teszteltem egy "ordító" pozitívat! :) A második babánál,már felismertem ezt az érzést! :)
Hát ez érdekes de én is éreztem hogy itt valami van!
Pedig még nem is késett akkor,tüneteim nem voltak egyáltalán csak olyan éruzés hogy na mindjárt megjön!
Aztán nem jött,1-2-3 nap elteltével is úgy éreztem na mindjárt megjön.De a barátnőimnek mondtam hogy nem vagyok én terhes??? De érdekeds módon nem vettem tesztet,de minden nap az volt bennem hogy itt baba van!!!kb 2 hét késés után vettem meg az első tesztemet,gondolván ez nem fog megjönni!:))) Aztán lám 2 csík! El se hittem,csak bámultamrá és nem hittem a szememnek! Ezután csináltam még 2 tesztet,az is 2 csíkos lett!Aztán elmentem dokihoz,megállapította hogy baba van a dologban! MÉG AKKOR SE HITTEM EL TELJESEN!!!Azután megint tesztelem(Nagyon gyagyás vagyok)és mostmár elhiszem! Itt mocorog a pocimba és kb 4-5 hét és megszületik az én kis csoda babám!8 év után jött!!!34hkm
Én is úgy tudtam :)
Még késésnél sem tartottunk, amikor valahogy éreztem, hogy baba van, első hónap volt egyébként, hogy próbálkoztunk. Aztán nem is jött meg, nagy boldogan csináltam a tesztet, erre negatív volt, nagyon elkeseredtem. 3 nap múlva megismételtem, mert még mindig nem jött meg, de akkor is negatív volt :(
Nem is foglalkoztam vele utána, bár nem értettem, hogy mégis mi van akkor. Pár nap múlva hányingerem lett a férjem parfümjétől, nah ekkor pozitív volt a teszt is :)
Úgyhogy végülis bejött a megérzés, de kicsit kalandos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!