Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is megérezte hogy babát...

Más is megérezte hogy babát vár? Mi a párommal 3hónapja nem védekezünk! Eddig eszembe sem jutott hogy terhes lehetek/vagyok!

Figyelt kérdés
De a decemberi hónap már más volt valami furcsa érzés hatalmába kerített hogy nem vagyok egyedül! Még nem derült ki lesz e babának! Mert csak 3. -án tesztelek! Ti voltatok így?
2012. jan. 1. 19:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmit, csak egyszerűen nem jött meg. Minden olyan volt mint máskor.
2012. jan. 1. 20:08
 2/17 A kérdező kommentje:
és ha belegondoltál hogy lehet terhes vagy akkor sem volt fura érzésed?
2012. jan. 1. 20:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Bele sem gondoltam, 6.5 év sikertelen próbálkozás után. Derült égből villámcsapás volt.
2012. jan. 1. 20:15
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja, viszont a 6.5 év alatt rengetegszer volt olyan érzésem, hogy na most igen, összejött, és mégsem.
2012. jan. 1. 20:15
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!hát most kicsit elbízonytalanítottál.én még ilyet nem éreztem!de remélem tényleg lesz babánk.
2012. jan. 1. 20:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Én két egymást követő éjjel azt álmodtam, hogy terhes vagyok. A második után vettem egy tesztet(ráadásul csak másnap kellett volna megjönnie) pozitív lett,most 8 hónapos a kisfiam :-)
2012. jan. 1. 20:35
 7/17 A kérdező kommentje:
gratula neked!nekem is voltak álmaim,lehet azért is érzem annyira hogy az vagyok.
2012. jan. 1. 20:45
 8/17 anonim ***** válasza:
20:35-ös vagyok. Csinálj egy tesztet:-) feltétlenül írd meg, mi lett az eredmény, nagyon drukkolok!
2012. jan. 1. 21:47
 9/17 A kérdező kommentje:
még 2nap tesztelek!majd megírom köszi a drukkot!
2012. jan. 1. 22:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, a december hónap egyébként is különleges, de nekem igy utólag visszagondolva igenis voltak fura érzéseim..aztán december 23án meg pozitiv lett a teszt :-)és ennek már 3éve :-D
2012. jan. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!