Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért változik meg minden...

Miért változik meg minden attól, hogy nem védekezünk?

Figyelt kérdés
Eddig teljesen normális 28 napos ciklusaim voltak. mióta nem védekezünk össze vissza jön ,meg, hol 26, hol28 napra, közti vérzéseim vannak, barnázok...Most is 24-én kéne megjöjjön, és múlt héten is volt 2-3 napig pecsételő vérzésem, most 3 napja szintén...Nem értem.
2011. dec. 21. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
mivel védekztetek?
2011. dec. 21. 13:33
 2/10 A kérdező kommentje:
gumival
2011. dec. 21. 13:56
 3/10 krisztivan ***** válasza:
36%
Azt "mondja"a tested-túl sokat foglalkozol velem,hagyjál már lógva!:-))Ez most vicces de tényleg igy gondolom,ha mindig számolgatsz meg nézegetsz akkor bezavarsz a pszihóddal.
2011. dec. 21. 14:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Kösz, lehet, hogy neked vicces, de nem hiszem, hogy a "pszichóm" vérzik....
2011. dec. 21. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
És mióta tart ez az állapot?
2011. dec. 21. 14:53
 6/10 A kérdező kommentje:
3 hónapja.Előtte minden "szabályos" volt.
2011. dec. 21. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább egybeeshet valamilyen betegség kezdetével. Nyomás orvoshoz!
2011. dec. 21. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is felkeresnék egy orvost (nőgyógyászt :) ) még az ünnepek előtt. Nehogy valami gubanc legyen.
2011. dec. 21. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy valóban véletlen egybeesés, és valamilyen hormonzavar épp akkor ütötte fel a fejét, vagy egyszerűen pszichés behatásra kicsit meggajdultak a dolgok.
2011. dec. 21. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha eddig gumival védekeztetek és most nem, akkor nem merült fel benned, hogy esetleg valami fertőzést kaphattál, ami a férjednél nem okoz tünetet csak nálad? (nem nemi betegségre gondolok:DD) Nálunk előfordult már ilyen, bár az nem vérzészavart okozott, csak furcsa folyást. Ugyanakkor amióta mi sem védekezünk, azóta nekem hámfelmaródás elő szokott fordulni a méhszájamon, amit elvileg a sperma is okozhat. Ebben az esetben nekem is volt vérzés gondom.
2011. dec. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!