Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Vagy csak...

Terhes vagyok? Vagy csak normálisan változik a hormonháztartásom?

Figyelt kérdés
elsőnek voltam együtt a barátommal. nem volt semmi probléma, nem szakadt el a gumi, és mielőtt elment volna, kivette...de utána, kézről talán,mert utána még megujjazott, bejuthatott sperma? nem jött meg. vagyis egyszer véreztem egy minimálisat, de azóta semmi. ezenkívül fáj a fejem.. (amúgy nem vagyok fejfájós)..ez most mi? nagyon tapasztalatlan vagyok, és kicsit megijedtem. valaki!
2011. nov. 30. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Most vesztetted el a szüzességedet?

A megszakításos védekezés az nem védekezés azzal lehetsz terhes mert az előváladékkal kerülhet be sperma!

Mióta késik?

Szerintem nagyon kicsi az esély hogy terhes vagy de ha régóta késik akkor csinálj egy tesztet és ki derül!!

Amugy hány éves vagy te és a párod?

2011. nov. 30. 20:25
 2/3 A kérdező kommentje:
gumi nélkül nem hatolt belém, csak kézzel. 17 vagyok, párom 18. olyan másfél hete csúszik.. lehet már placebo hatás miatt de állandóan rosszul vagyok.?!
2011. nov. 30. 20:31
 3/3 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A sperma a levegőn hamar elpusztul, így elég kicsi az esély, de sosem 0.

A rosszullétedet bármi okozhatja, lehet, hogy tényleg csak az idegeskedés miatt csúszik, a legbiztosabb ha veszel egy tesztet, mondjuk gyógyszertárban vagy drogériában. Ennyi késés után elég biztos lesz az eredmény. Viszont ha pozi, ha negatív, menj el dokihoz, mert azért ez elég sok késés.

De az is lehet, hogy a negatív teszt hatására megnyugszol, és egy-két napon belül megjön. :-)

2011. nov. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!