Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is megérezte hogy babát...

Más is megérezte hogy babát vár? Mi a párommal 3hónapja nem védekezünk! Eddig eszembe sem jutott hogy terhes lehetek/vagyok!

Figyelt kérdés
De a decemberi hónap már más volt valami furcsa érzés hatalmába kerített hogy nem vagyok egyedül! Még nem derült ki lesz e babának! Mert csak 3. -án tesztelek! Ti voltatok így?
2012. jan. 1. 19:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
gartula így utólag!meg nagyon furi hogy állandóan azt érzem hogy megjön,aztán ez az érzés elmúlik!izgulok ám nagyon!
2012. jan. 1. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Az első pocakosságnál semmi jele nem volt. Meg is voltam győződve róla, hogy nem sikerült. Bezzeg előtte hónapban, tutira vettem, hogy sikerült, mindenféle jelet felfedeztem magamon. Persze akkor nem volt senki a pocakban.

Most, a második babónál, szinte minden ugyanúgy jelentkezett, mint elsőre. Mármint konkrét tünetek ugyan nem voltak, de valahogy apróságokból éreztem, hogy a kislányunkkal ugyanígy indult az egész. Igazam is lett. Novemberben pozitív lett a tesztem :):)

2012. jan. 2. 07:03
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!majd írok mi lett!várom a többi tapasztalatot.
2012. jan. 2. 12:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is éreztem, hogy sikerült. Ugyanazok a tüneteim voltak, mint menzesz előtt, de mégis máshogy fájt a hasam, a mellem, és puffadtam. Ez addig mondjuk nem volt. Csak éreztem, hogy minden más, mint eddig. Nem tudom ezt megmagyarázni. Hol előtört a menzis érzés, hol elmúlt.
2012. jan. 2. 13:36
 15/17 A kérdező kommentje:
07:03 melyek voltak azok az apróságpk?
2012. jan. 2. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:
leginkább az ingerültség. Hirtelen hangulat változások, amit első pocakosságnál nem tudtam, hogy már azért van. Csak utólag... Valamint imádom a tojásrántottát, de mielőtt teszteltem, kétszer csináltam, és mindkétszer azt gondoltam, hogy eszméletlen büdös.. mintha záptojásból készítettem volna, pedig tudtam, hogy nem. Kb ennyi...
2012. jan. 2. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Na?????Csináltál tesztet?
2012. jan. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!