Valaki megérezte már 1 hét után, hogy terhes?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 23:30
1/7 anonim válasza:
Ez kizárt. Fizikai képtelenség!
2/7 anonim válasza:
Igen. Előfordul, hogy valaki megérzi, de sok az olyan is, hogy csak "bebeszélésből" hiszi hogy terhes.
4/7 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy érezte, az csak beképzelte magának.
5/7 anonim válasza:
Én valahogy rögtön megéreztem. Másnap iszonyúan rosszul voltam,fájt a fejem,szédültem,olyan furcsa volt. 3 napra rá csináltam tesztet,és pozitív lett.
6/7 anonim válasza:
Én is megéreztem, még csak nem is egy hét után, hanem már a 4.-5. napon. Nem tervezett volt a terhesség, szóval nem beszéltem be magamnak a világon semmit. Egyszerűen éreztem, hogy furcsán viselkedik a testem, a megszokottól eltérően: folyton pisilni kellett járnom, de nem voltam felfázva (tudom, hogy milyen..) és hirtelen furcsán érzékennyé vált a mellem. Anyukám is megérezte szinte azonnal, hogy terhes, szóval igenis létezik, lehet hitetlenkedni, de nem vagyunk egyformák.
7/7 anonim válasza:
0:04-től kérdezném, hogy hogyan lehetséges az, hogy a fogantatás után 3 nappal már pozitívat teszteltél? Mert tudtommal ez lehetetlen.
Vagy neked a rögtön mit jelent? Nem a szeretkezés utáni napot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!