Terhes vagyok? (Bővebben lent)
az utolsó menstruációm első napja okt.:16-án volt. onnantól kezdve mindennap együtt voltam a párommal de megszakításosan(abban is van minimális sperma) és tegnap óta szurkál a hasam. (olyan mint amikor missed ab műtét után beadták a méh összehúzót)szóval ugyanúgy fáj.. a mellbimbóm érzékeny.15-én kéne megjönnie..
Lehetek terhes?
15-16-án tesztelj egyet, ha nem jönne meg, addig nem érdemes, nekem is korán jelentkeztek tünetek, de negatív volt a teszt.
7+3 hkm
szia
lehet h a ciklusod előtt volt peteérésed és akkor lehetséges. Csinálj tesztet és írd meg mi lett az eredménye! Drukkolok!
Próbálj várni még pár (5-6) napot. Csak feleslegesen stresszeled magad az esetleges negatív tesztekkel...
Azért egy dolog van ami fúrja az oldalam az elejétől fogva, ha babára "gyúrtok" akkor miért védekeztek megszakítással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!