Volt olyan, aki még a nem várt előtt megérezte, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Hallottam már ilyet, de tényleg létezik? Miből éreztétek meg? És mennyi idővel előtte?2010. febr. 11. 13:07
1/3 anonim válasza:
lehet hihetetlennek tunik de en biztos voltam benne,attol a naptol hogy megfogant!es raadasul addig fogyoztam,olyan ehseg jott ram,hogy muszaj volt ennem,holott elotte semmi gondom nem volt a nem evessel!mar kesett a mensim egy hetet mire pozitiv lett a tesztem,de en vegig biztos voltam hogy baba lesz!es igy volt!megerzes,vagy tudatalatti...nem tudom!de ma mar 9,5 honapos nagyfiu
2/3 anonim válasza:
Én a beágyazódást követően szinte rögtön megéreztem mindkét babámnál. Iszonyatos émelygés jött rám, mindenféle szag elviselhetetlennek tűnt(sajnos az első 3 hónapban ez így is maradt...), illetve olyan szomjas lettem, hogy napi 3 litert vedeltem, főleg vizet, amit sose szoktam télvíz idején... :o) Emellett mértem a hőmet, és láttam, hogy startol felfelé :o)
Tesztet az elsővel a 26. napon csináltam, a másodikkal meg csak valahogy későbben, de teljesen tudtam, hogy baba van, csak megvártam a karácsonyt, mert úgy volt "vicces" a meglepetés...
Mellfeszülés és hasszúrka, amiket mások szoktak érezni, vagy derékfájás nekem nem volt, csak erős fáradtság még a felsoroltak mellé.
3/3 anonim válasza:
Nekem is a nemvárt előtt kb. 4 nappal már tüneteim voltak, de nem igazán foglalkoztam vele, csak átfutott az agyamon. Így végül váratlan is volt meg nem is a + teszt a nemvárt reggelén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!