Volt olyan aki megérezte a kisbabája nemét?
Figyelt kérdés
Terhességem elejétől fogva,hogyha elképzelem magam előtt a kicsit akkor kislányt látok,nagyon sokszor álmodtam vele,álmaimban is kislány volt.Nem tudjuk még a nemét,meg nem is annyira fontos,szeretni fogjuk így is úgy is egyértelmű,csak kíváncsi lennék hogy megérezheti ezt egy anya,vagy ezek véletlenek nálam?2013. júl. 25. 13:41
11/12 anonim válasza:
Nekem a 12. héten mondták meg, hogy kislány.::))) Addig kb.5-6 alkalommal álmodtam, de mindig azt, hogy kisfiú!! :))))
Ugyanakkor egy fiú nevünk sem volt, csak a fix lány név, amit már évekkel ezeleőtt elterveztünk a párommal.
12/12 anonim válasza:
Én a legelejétől érzem hogy fiúcska lesz. És amúgy folyton fiúval is álmodok, mindig látom a kukiját.18.hetin azt mondták lány.Szóval majd meglátjuk.
28 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!