Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27hetes kismamák hogy vagytok?...

Xtina22 kérdése:

27hetes kismamák hogy vagytok? Kinek milyen nemű kisbabája lesz?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Szió.Köszi jól vagyunk ,ma töltöttük a 27. hetet,problémamentes a terhességem hála az égnek így nem is tudok sokmindent írni:)eddig +8 kilónál járok,a baba neme elvileg kiscsaj,amit csak akkor hiszek el tutira ha elmentünk apjával 4d-re,ami legalább még 2-3 hét mert akkor jön haza...jó lenne már látni a kicsikénket,ő a 3.baba van már 2 kisfiam itthon,ők 2 évesek ;)szóval edzésben vagyok tartva rendesen:)és te hogy vagy??
2013. jan. 19. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi is ma vagyunk 27 hetesek, és némi (igen zavaró 8-D ) derékfájást leszámítva jól vagyunk. Eddig +7kg, és már gondolatban a szülés és egyebek körül forgunk igencsak, de még csak előkészületek vannak. Kisfiút várunk. (legalábbis eddig ezt mondták)Szegeden szülünk!

Honnan valósiak vagytok?

2013. jan. 19. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kedden toltom a 27et, az ejszakai nyelocso/torokegesen kivul minden rendben! Kislany, mar nagyon varom:) Budapesti vagyok
2013. jan. 20. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi ma vagyunk 26+3 hetesek! Kicsi fiut varunk! Hetfon megyunk 4d-re, mar alig varjuk, hogy lathassuk a kis pofijat, de azt megjobban, hogy megolelhessuk vegre! Nekunk elso babank lesz es Londonban elunk, itt is fog szuletni! En sajnos mar +10 kilonal jarok, amit a hatam nem visel jol, mostmar minden nap faj. Ezt leszamitva jol erzem magam es mar alig varom hogy elkezdjem kimosni a babaruhakat es osszekeszitduk a holmijait! :) Kellemes 3. trimesztert, aztan pedig konnyu szulest kivanok! ;)

2013. jan. 20. 00:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3-mas válaszoló habár nekem nem volt vészes de adódott hogy éreztem az égést a gyomromnál ilyenkor ha megemeled a fejed vagyis 1 párnával többet teszel alá az nagy segítség lehet,esetleg ha nagyon alacsony a párnád...én is kívánok nektek boldog babavárást és könnyű szülést,nekem a császár tuti mert ikreim után én nem is mernék rendesen de a doki sem ajánlotta...így azt már tudom mi vár rám de nem ez érdekel hanem AKI velejár;)1-es voltam
2013. jan. 20. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
A szopiparnat mar nem a labam koze hanem osszehajtva a parnaIM ala teszem, konkretan ulve alszom :D Es meg igy is arra ebredek ejszaka hogy eget...semmi baj, belehalni nem fogok:P De koszi a tanacsot!:)
2013. jan. 20. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!26+2 napos vagyok és kislányt várunk.Már van egy 2 és fél éves kisfiunk,aki mellett nem lehet unatkozni.Már nagyon várom,hogy találkozhassak a kislányunkkal,aki most kb 800g a mérések alapján,mondjuk szerdán voltam,azóta is biztos nőtt egy kicsit.Kicsit néha keményedik a hasam,pedig elég sokat pihenek,meg szedek magnéziumot is,de a méhszáj szerencsére teljesen zárt.Egyébként problémamentes terhesség,azt leszámítva,hogy csupa takony vagyok 4 napja.Kellemes utolsó trimesztert mindenkinek!
2013. jan. 20. 12:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Szisztok! :)

Köszönöm én is jól vagyok leszámítva a hát és derékfájástól meg a gyomorsavtól szenvedek :(

Egyébként nagyon jól viselem a terhességet ezeket kivéve.

Sajnos túlsúllyal kezdtem eddig +5-6kg jött fel de azért elég nehéz már mozognom meg hamar elfáradok :(

Mi Kisfiút várunk :D Ő lesz az első már nagyon izgatottak vagyunk. Mindenkinek jó egészséget és könnyű szülést :D

2013. jan. 20. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Jo hogy mondod hogy te is elfaradsz, mar azt hittem velem van valami baj...en is tulsullyal kezdtem(165/70) , eddig csak 3 kilot hiztam de erzesre 40-et.

Most voltam haloinget venni, le kellett ulnom a padra egy ora utan, ugy fajt a labam meg a hasam alja...es hol van meg a vege! Nem tudom mi lesz kesobb. Pedig csak 21 vagyok, es tenyleg nem hiztam sokat, ugyhogy nem ertem miert vagyok ennyire fajos-faradekony :(

2013. jan. 20. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!