Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megérzitek, ha kismamák...

Megérzitek, ha kismamák vagytok? Mindenféle tünetet most félretéve kell értelmezni a kérdést. (tehát nincs hányinger, még nem tudod, hogy késni fog-e a menszesz, nem feszül a cici, stb. ) Volt olyan, aki csak megérezte, és tudta, hogy állapotos?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 14:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én többször éreztem már magam terhesnek - akkor sosem voltam az. Amikor meg voltam róla győződve, hogy úgyse sikerült, akkor lett pozitív a teszt.
2013. máj. 18. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
úgyanígy jártam mint az első:-)))
2013. máj. 18. 15:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sosem mertem így "beleélni magam". Kétszer voltam terhes, de mindig a tünetek alapján mondtam azt, hogy igen, én most terhes vagyok és a teszt ezt csak megerősítette.
2013. máj. 18. 15:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az elso lanyomnal megerzesbol teszteltem. Ugyereztem munkabol hazafele, hogy basszus egy tesztet vennem kell.

Ott nem homeroztem, csak nyomtuk az ipart a ferjemmel :)))

Elojelei nem voltak, vag legalabbis nem emlekszem ra. Akkoriban uvoltoztem non-atop az egyik fonokszeruseggel nalunk. Allandoan keresztbeakart tenni mindenkinek, mivel vegul is senki nem volt ott, csak beraktak oda a "Haziasszony kepzo" okj vizsgajaval.

Most varom a csodat ... halal nyugodt vagyok. Mar lesz.rom... Reggel megmerem a hot, ami mokas igy mar a 9.dpo-n es ennyi.

4 napja feszult a hasam alja egy napig. Azota csak gorcsolget neha.. parszor beszur ket oldalt.

A melleim kicsit fajnak csak, de nem tudom miota..egyszeruen nem figyelek oda semmilyen "jelre".

Most ebredtem, aludtam egy 4,5 orat..remek volt! :))

Ha megint megjom, akkor "igy jartam" .. majd sirok a sarokban :)

2013. máj. 18. 16:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a második terhességemet megéreztem! Nem tudom megmondani, hogy honnan tudtam, de tudtam! Már a várható menstruáció előtt pozitívat teszteltem! Azóta 4 hónapos a kislányom!
2013. máj. 18. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Én megéreztem, de nem tudom, hogy mondhatok-e ilyet mert előtte mikor nem jött össze, akkor is voltak hasonló érzéseim. Szóval...
2013. máj. 18. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyanúgy voltam mint az első két hozzászóló. Amikor már terhes lettem akkor tesztelni sem mertem, mert féltem, hogy egativ lett. De abból jöttem rá, hogy nem stimmel valami, hogy volt beágyazódási vérzés és iszonyatosan fájtak a melleim. Ami soha nem szokott.
2013. máj. 18. 18:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. máj. 19. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Mind a 3-at megereztem, de az elso volt a legdurvabb, megis 8 hetes volt, mire teszteltem. A masodik 5, a harmadik 3(!) hetes volt.
2013. máj. 21. 13:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Éreztem.Még nem is késett,volt pár napom a menzeszig,de elmentem tesztet venni valamiér.Tudtam.Ja,nem terveztük,nem voltam teszt nagyfelvásárló.
2013. máj. 21. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!