Megérzitek, ha kismamák vagytok? Mindenféle tünetet most félretéve kell értelmezni a kérdést. (tehát nincs hányinger, még nem tudod, hogy késni fog-e a menszesz, nem feszül a cici, stb. ) Volt olyan, aki csak megérezte, és tudta, hogy állapotos?
Az elso lanyomnal megerzesbol teszteltem. Ugyereztem munkabol hazafele, hogy basszus egy tesztet vennem kell.
Ott nem homeroztem, csak nyomtuk az ipart a ferjemmel :)))
Elojelei nem voltak, vag legalabbis nem emlekszem ra. Akkoriban uvoltoztem non-atop az egyik fonokszeruseggel nalunk. Allandoan keresztbeakart tenni mindenkinek, mivel vegul is senki nem volt ott, csak beraktak oda a "Haziasszony kepzo" okj vizsgajaval.
Most varom a csodat ... halal nyugodt vagyok. Mar lesz.rom... Reggel megmerem a hot, ami mokas igy mar a 9.dpo-n es ennyi.
4 napja feszult a hasam alja egy napig. Azota csak gorcsolget neha.. parszor beszur ket oldalt.
A melleim kicsit fajnak csak, de nem tudom miota..egyszeruen nem figyelek oda semmilyen "jelre".
Most ebredtem, aludtam egy 4,5 orat..remek volt! :))
Ha megint megjom, akkor "igy jartam" .. majd sirok a sarokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!