Megérzitek, ha kismamák vagytok? Mindenféle tünetet most félretéve kell értelmezni a kérdést. (tehát nincs hányinger, még nem tudod, hogy késni fog-e a menszesz, nem feszül a cici, stb. ) Volt olyan, aki csak megérezte, és tudta, hogy állapotos?
Első babánál csak a teszt.
Másodiknál éreztem ugyanazt a "közérzetet", mint elsővel, és tudtam, napokkal az esedékes vérzés előtt.
Aztán egyszer megint csak érezni véltem tüneteket, akkor nagyon nem szerettem volna még, csak késett jó pár napot, a negatív teszt után is izgultam, amíg meg nem jött.
Harmadjára biztos voltam szintén, a szagérzékenység miatt, ami napokkal a vérzés ideje előtt jelentkezett, meg a "terhes érzés" miatt.
Mind a 2 terhességemnél..valahogy mikor együtt voltunk már utánna tudtam hogy ebből tuti baba lesz...
2 x is igy volt..
3 éves kiscsaj és 6 hetes kismama--
4-es vagyok.
Tegnap pozitiv lett a tesztem :)))
most majd kapni fogom, hogy ez nem lehetséges, stb.
de első gyerekkel mensi előtt 1 héttel biztos voltam benne. azokból a bizonyos szurkálásokból, mert nekem nem volt soha semmi előjele a mensimnek.
most a másodiknál pedig már a szex után mondtam férjemnek, hogy most tutira sikerült. pedig 1 éve próbálkoztunk. és abban a hónapban tényleg terhes lettem, persze nem biztos, hogy aznap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!