Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megérzitek, ha kismamák...

Megérzitek, ha kismamák vagytok? Mindenféle tünetet most félretéve kell értelmezni a kérdést. (tehát nincs hányinger, még nem tudod, hogy késni fog-e a menszesz, nem feszül a cici, stb. ) Volt olyan, aki csak megérezte, és tudta, hogy állapotos?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Első babánál csak a teszt.

Másodiknál éreztem ugyanazt a "közérzetet", mint elsővel, és tudtam, napokkal az esedékes vérzés előtt.

Aztán egyszer megint csak érezni véltem tüneteket, akkor nagyon nem szerettem volna még, csak késett jó pár napot, a negatív teszt után is izgultam, amíg meg nem jött.

Harmadjára biztos voltam szintén, a szagérzékenység miatt, ami napokkal a vérzés ideje előtt jelentkezett, meg a "terhes érzés" miatt.

2013. máj. 21. 14:20
 12/15 anonim ***** válasza:
én együtt voltam a párommal és utána pár órára én már "tudtam", h itt kis baba lesz, de a tesztet a nem várnap első nap késése után csináltam. Ma vagyunk 13hetesek :)
2013. máj. 21. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Mind a 2 terhességemnél..valahogy mikor együtt voltunk már utánna tudtam hogy ebből tuti baba lesz...

2 x is igy volt..

3 éves kiscsaj és 6 hetes kismama--

2013. máj. 22. 04:44
 14/15 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Tegnap pozitiv lett a tesztem :)))

2013. máj. 22. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:

most majd kapni fogom, hogy ez nem lehetséges, stb.

de első gyerekkel mensi előtt 1 héttel biztos voltam benne. azokból a bizonyos szurkálásokból, mert nekem nem volt soha semmi előjele a mensimnek.

most a másodiknál pedig már a szex után mondtam férjemnek, hogy most tutira sikerült. pedig 1 éve próbálkoztunk. és abban a hónapban tényleg terhes lettem, persze nem biztos, hogy aznap

2013. jún. 24. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!