Mit tegyek, hogy az apa felfogja, hogy gyermeke lesz és törődjön velem úgy ahogy egy kismamával illik?
Figyelt kérdés
nem tudom hogy értessem meg vele és nagyon nagy a nyomás rajtam és a stressz.....2013. jún. 4. 21:30
1/13 anonim válasza:
Hagyd el, ha keres akkor akkor akar, hanem, akkor ennyi volt!
2/13 anonim válasza:
Igaz a részletekről nem írtál, de várandósan sokkal érzékenyebbek vagyunk. Én pl. megsértődtem a páromnak azokon a beszólásain, amit várandóság előtt viccesnek gondoltam és még 100 X rákontráztam. Kb. a 10. hétig megsértődtem és sirva tudtam fakadni olyan dolgokon, amiken előtte nevettem. Lehetséges, hogy veled is valami hasonló történik? Persze, kell, hogy fogalalkozzanak veled,de neked is látnod kell a miérteket.:)
14hkm
3/13 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Én 16 hetes vagyok, és még magam sem fogtam fel, hogy gyerekem lesz. A pasik ezt még inkább tudják felfogni, talán akkor mikor látja mozogni a pocakodat akkor valamennyire megérti, de szerintem nekik csak akkor esik le a tantusz ma már kibújt a gyerek. Biztosan nem egyszerű a te életed sem, de gondolom az ővé sem az. Ketten akartátok ezt a babát, ketten is kell végig csinálnotok a terhességet. Mond el neki, hogy mi az ami neked rosszul esik, de vedd azt is figyelembe, hogy benned dolgoznak a hormonok és talán nem úgy látod a dolgokat ahogy normál esetben. Próbáljátok megoldani a stressz helyzeteket, időnként kapcsolódjatok ki és beszélgessetek. Nem beteg vagy "csak" terhes ezt is tartsad szem előtt. Beszélgessetek csak ezt tudom javasolni, mert biztos, hogy oka van a viselkedésének, rajta is éppen elég nyomás van mert még is csak apa lesz, és elkell látnia a családját.
4/13 anonim válasza:
A pasik ezt még inkább NEM tudják felfogni ...
5/13 A kérdező kommentje:
13 hetes vagyok.. akkor lehet hogy én reagálok túl mindent :( ezt hogy értessem meg vele úgy álljon hozzám? hogy ne legyen ilyen stresszes a kapcsolat..
2013. jún. 4. 21:46
6/13 anonim válasza:
Ha van a párodnak olyan barátja, aki már gyerekes apuka, ő sokat alakíthat a látásmódján. Ő már beszélhet a tapasztalatairól, arról, hgoy milyen nehéz kezelni a terhes nő lelkivilágát, hogy szülés után körbe kell ugrálni stb... Szerencsémre a páromnak ezt elmesélték az ismerősök, barátok, munkatársai.Ő már arra készül, hogy szülés után fél évig körülöttem fog forogni a világ.
7/13 anonim válasza:
de miben nyilvánul meg az,h nem törődik veled?Vagy bocs,hogy ilyet kérdezek,de szerinted hogyan "illik"viselkedni egy kismamával?
8/13 A kérdező kommentje:
folyamatosan iszik, heti többször! volt egy megállapodásunk amit nem tartott be hazudott nekem..
2013. jún. 4. 22:02
9/13 anonim válasza:
előtte is ivott? mert akkor ne csodálkozz! az én férjem sem hordoz a tenyerén, sose tette, pedig már a 2. babát várjuk. 3 és fél éves volt a lányom mikor először életében napokig gondoskodott róla, mert én kórházba kerültem terhesen...őt pl nem érdekelte a kisbaba korszak sem, pedig én ájuldoztam a gyönyörűségtől, imádtam. a férfiak ilyenek, kicsit túl reagálod talán, de ez érthető , ezek a hormonok... azért ne piáljon az elég gáz
10/13 A kérdező kommentje:
elötte is ...:( nagyon sok....
2013. jún. 4. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!