Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki megérezte a gyermeke...

Volt aki megérezte a gyermeke nemét, és be is jött?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16+3 hetes vagyok, az első pillanattól kislánynak gondolom a babámat, holnap megyünk este !D-re, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz? :)

Nektek bejött a megérésetek?

2013. szept. 19. 18:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Jaa és holnap mindenképp írj hogy mi lesz :)

Utolsó voltam :)

2013. szept. 19. 19:42
 12/29 anonim ***** válasza:
Én eddig kislányt éreztem, ha rola volt szo kislanynak képzeltem. De hetek ota fiunak álmodom.Nem tudom..Mondjuk a névnél mindkettö megvolt de a fiu neven sokaig veszekedtünk mert nekem még most sem tetszik de a párom ragaszkodik hozzá.Igy ráhagytam ugyis lánynak gondoltam.De miota fiuval álmodok....Nem birom elképzelni hogy a fiamat igy szolitsam..... Hétfön megyünk orvoshoz igaz még csak 14hetes vagyok de hátha meglatjuk van e kukaca.
2013. szept. 19. 19:52
 13/29 A kérdező kommentje:

Érdekes, én is már teherbeesés előtt választottam lány nevet, ha fiú lesz akkor beleszólhat Apa is :D

Az is megfordult a fejemben, hogy remélem nem okozok vele semmi pszichés kárt ezzel hogy 4 hónapja lányként kezelem, ha közben fiú ;)

2013. szept. 19. 20:17
 14/29 A kérdező kommentje:

Elvileg a 14. héten már szerencsétek lehet!

Én már napok óta trenírozom a kicsikémet, hogy megyünk, és meg kell mutassa magát, hogy anya ne izguljon :)

2013. szept. 19. 20:19
 15/29 A kérdező kommentje:

Az ominózus kínai fogantatási naptárhoz képest kinek jött be? Nekem aszerint (is) lány :)

[link]

2013. szept. 19. 20:23
 16/29 anonim ***** válasza:

nagyon szerettem volna kislányt,és megsúgta az ösztönöm hogy kis csaj lesz.

Be is jött. :)

2013. szept. 19. 20:38
 17/29 anonim ***** válasza:
Nekem a kínai naptár fiút "jósolt",mindenki azt gondolta,hogy fiút várok,én is fiút szerettem volna elsőre,de az álmaimban mindig kislány jelent meg,és akkor kezdett gyanússá válni a dolog..És valóban kislány lett:))
2013. szept. 19. 20:48
 18/29 anonim ***** válasza:
az első terhességemnél nagyon fiút éreztem és az is volt, most a második terhességemnél nagyon lányt éreztem de kiderült hogy fiú lesz.:D a kínai naptár bejött mindkétszer.:)
2013. szept. 19. 21:30
 19/29 anonim ***** válasza:
3 gyerekből 2x tévedtem, harmadikra csak azért nem, mert már fel sem merült bennem, hogy két lány után fiú lenne. Egyébként mindhármat nagyon vártuk, mindegyik tervezett baba. Most nézem, hogy a kínai naptár nálunk sem tévedett. :)
2013. szept. 19. 21:46
 20/29 anonim ***** válasza:
Elso pillanattol tudtuk, h fiu (parom is egyetertett). Azt meg nem jelentem ki, h az is lett, de minden ultrahangon annak latszik. :-) 34hkm
2013. szept. 19. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!