Én eddig kislányt éreztem, ha rola volt szo kislanynak képzeltem. De hetek ota fiunak álmodom.Nem tudom..Mondjuk a névnél mindkettö megvolt de a fiu neven sokaig veszekedtünk mert nekem még most sem tetszik de a párom ragaszkodik hozzá.Igy ráhagytam ugyis lánynak gondoltam.De miota fiuval álmodok....Nem birom elképzelni hogy a fiamat igy szolitsam..... Hétfön megyünk orvoshoz igaz még csak 14hetes vagyok de hátha meglatjuk van e kukaca.
2013. szept. 19. 19:52
13/29 A kérdező kommentje:
Érdekes, én is már teherbeesés előtt választottam lány nevet, ha fiú lesz akkor beleszólhat Apa is :D
Az is megfordult a fejemben, hogy remélem nem okozok vele semmi pszichés kárt ezzel hogy 4 hónapja lányként kezelem, ha közben fiú ;)
2013. szept. 19. 20:17
14/29 A kérdező kommentje:
Elvileg a 14. héten már szerencsétek lehet!
Én már napok óta trenírozom a kicsikémet, hogy megyünk, és meg kell mutassa magát, hogy anya ne izguljon :)
2013. szept. 19. 20:19
15/29 A kérdező kommentje:
Az ominózus kínai fogantatási naptárhoz képest kinek jött be? Nekem aszerint (is) lány :)
nagyon szerettem volna kislányt,és megsúgta az ösztönöm hogy kis csaj lesz.
Be is jött. :)
2013. szept. 19. 20:38
17/29 anonim válasza:
Nekem a kínai naptár fiút "jósolt",mindenki azt gondolta,hogy fiút várok,én is fiút szerettem volna elsőre,de az álmaimban mindig kislány jelent meg,és akkor kezdett gyanússá válni a dolog..És valóban kislány lett:))
2013. szept. 19. 20:48
18/29 anonim válasza:
az első terhességemnél nagyon fiút éreztem és az is volt, most a második terhességemnél nagyon lányt éreztem de kiderült hogy fiú lesz.:D a kínai naptár bejött mindkétszer.:)
2013. szept. 19. 21:30
19/29 anonim válasza:
3 gyerekből 2x tévedtem, harmadikra csak azért nem, mert már fel sem merült bennem, hogy két lány után fiú lenne. Egyébként mindhármat nagyon vártuk, mindegyik tervezett baba. Most nézem, hogy a kínai naptár nálunk sem tévedett. :)
2013. szept. 19. 21:46
20/29 anonim válasza:
Elso pillanattol tudtuk, h fiu (parom is egyetertett). Azt meg nem jelentem ki, h az is lett, de minden ultrahangon annak latszik. :-) 34hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!