Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik Nektek nem fog...

Kismamik Nektek nem fog hiányozni a terhesség?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem szoktatok elgondolkodni azon, hogy hipp-hopp már nem a hasatokba fog rugdosni a kis csöppség?

Olyan furi lessz, hogy nem fogom a hasamat simizni nem fogom már ott érezni, hogy megmozdult. Nekem úgy fog hiányozni persze ha már a karomban tarthatom az biztos százszor jobb lessz!!

35 hkm :)

2013. szept. 6. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

igaz én már több mint 8 hónapja megszültem de még jól emlékszem :D

imádtam a terhességet bár a végét már nem mert beteg voltam, nem foglalkozott vele egy orvos sem. vizesedtek, sirtam a fájdalomtól de semmi. egyszercsak a sok berohangálással kiderült nagy a baj, azonnal altatnak császár, no de nem ez a lényeg

utána furcsa volt úgy felkelni hogy amikor elaltattak még bennem mocorgott a kis drágám, most pedig nincs ott, hiányzott nagyon. persze nekem még az is rátett amit előtte irtam hogy beteg lettem, emiatt sajnos intenziv osztályra kerültem pár napra, hiába szültem meg, nem láttam a kis drágámat, hanem csak 3 nappal később. szörnyen bánom hogy nem láttam megszületni, nem hallottam először felsirni :'(

könnyű szülést és jó babázást hamarosan :)

2013. szept. 7. 08:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem hiányozni fog, de amint a kezedben foghatod a babád, már nem is jut eszedbe :)
2013. szept. 7. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!