Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik, akiknek probléma...

Kismamik, akiknek probléma mentes volt a terhesség, és akik szerettek terhesnek lenni, nem érzitek ugy hogy ha megszültök akkor hiányozni fog ez az állapot?

Figyelt kérdés
Jó persze ott lesz az a kis csöppség aki le fog fárasztani, és imádni fogod...stb, de nem fog hiányozni a terhesség? 30 hetes pocis
2010. aug. 4. 17:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
2 hete szültem a 3. babánkat. Minden terhességem problémamentes volt, könnyen szültem. nagyon hiányzik, s szívem szerint még sok gyereket szülnék, de az anyagiak...... :(
2010. aug. 4. 17:13
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
de. egyik terhességem sem volt problémamentes és mindegyiket imádtam. imádok terhes lenni. 1 hete szültem 3-at császárral,valószínű nem lesz több babám, de majd meggebedek, hogy legyen. függő vagyok.
2010. aug. 4. 17:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne kiabáld el,most jön a neheze.A vége már általában annyira "terhes",h örül az ember mikor megszülheti a babáját.:))
2010. aug. 4. 17:14
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hiányzik.13 hónapos a fiam és remélem hamarosan újra átélhetem azt az időszakot,bár már nem lesz ugyanolyan.
2010. aug. 4. 17:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon hiányzik. Két pici fiam van, imádom őket, de még 2 terhesség után is irigykedve nézem a (még) pocakosakat.
2010. aug. 4. 17:27
 6/20 A kérdező kommentje:
Jaj de jó hogy nem csak én vagyok igy! Már azt hittem baj van...mert ugye várom mikor megszületik a kicsi fiam, és várom hogy babázhassak, hogy mosolyogjon rám, és én ő rá, és hogy végre egy teljes család lehessünk, de imádok terhes lenni, és imádom hogy megkérdezik mennyi van még, hogy birod... Imádom mikor mozgolódik, találgatni milyen lehet a kis arcocskája, mikor hullámzik a hasam elgondolni vajon milyen neki odabent:)! És ez nekem nagyon fog hiányozni:)!!:(
2010. aug. 4. 17:37
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szívemből szólsz... :) Én is ugyanígy voltam vele, végig azt mondtam, hogy kár, hogy nem elefántnak születtem, mert ők 2 évig vemhesek. :D Vagy legalább kengurunak, mert akkor kijön, megölelem, megszeretgetem, megcsodálom, utána meg kicsit visszadugom. :) Az első perctől az utolsóig élveztem az egészet, sosem voltam rosszul, a szülésem is gyönyörű emlék attól függetlenül, hogy nem volt egyszerű menet. Már 23 hónapos a kisfiam és még mindig elevenen él bennem, hogy milyen volt pocisnak lenni. Alig várom, hogy újra terhes legyek és ismét átélhessem ezt a csodát! Én is úgy vagyok vele, hogy ha lehetne én állandóan terhes lennék és szülnék, de hát a mai világban.... :S Egy gyermeket azért még mindenképpen akarunk!!!

További boldog kismamakort kívánok és szép élményeket a szüléshez is!

2010. aug. 4. 18:21
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
De jó nektek, hogy így élitek meg. Remélem nekem is fog változni a véleményem. Tök jó, hogy így érzed ez így normális!:)
2010. aug. 4. 18:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Én már a finishben vagyok, és mindenki tök izgul, hogy mi van már, szüljek már, kivéve engem...:-(

Imádom ezt a kis pockot a pocakomban, hogy mocorog, rugdos, nyomkod, az izgalmat, hogy milyen lesz, és hogy nagyon szeretem már most...de vhogy mégsem akarok "megszabadulni" a "terhemtől". :-)

Pedig már leszakad a derekam, nem tudok aludni, egy jót enni, vagy strandolni, meg egy csomó mindent, de Én is irtóra élvezem a kismamaságot.

Nagyon szépnek is látom magamat, ez is nagyon idegen érzés, mert amúgy nagyon elégedetlen vagyok a testemmel, de most még azt is csodálatosnak látom...,ami nagyon furi, de jó.

üdv, 38h.km.

2010. aug. 4. 19:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem vbolt teljesen probélmamentes a terhességem,és a vége már tényleg nagyon terhes volt.de nagyon hiányzik a terhesség és bármikor újra bevállalnám.

2,5 hós kiscsajszi anyukája

2010. aug. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!