Kismamik, akiknek probléma mentes volt a terhesség, és akik szerettek terhesnek lenni, nem érzitek ugy hogy ha megszültök akkor hiányozni fog ez az állapot?
Szívemből szólsz... :) Én is ugyanígy voltam vele, végig azt mondtam, hogy kár, hogy nem elefántnak születtem, mert ők 2 évig vemhesek. :D Vagy legalább kengurunak, mert akkor kijön, megölelem, megszeretgetem, megcsodálom, utána meg kicsit visszadugom. :) Az első perctől az utolsóig élveztem az egészet, sosem voltam rosszul, a szülésem is gyönyörű emlék attól függetlenül, hogy nem volt egyszerű menet. Már 23 hónapos a kisfiam és még mindig elevenen él bennem, hogy milyen volt pocisnak lenni. Alig várom, hogy újra terhes legyek és ismét átélhessem ezt a csodát! Én is úgy vagyok vele, hogy ha lehetne én állandóan terhes lennék és szülnék, de hát a mai világban.... :S Egy gyermeket azért még mindenképpen akarunk!!!
További boldog kismamakort kívánok és szép élményeket a szüléshez is!
Szió!
Én már a finishben vagyok, és mindenki tök izgul, hogy mi van már, szüljek már, kivéve engem...:-(
Imádom ezt a kis pockot a pocakomban, hogy mocorog, rugdos, nyomkod, az izgalmat, hogy milyen lesz, és hogy nagyon szeretem már most...de vhogy mégsem akarok "megszabadulni" a "terhemtől". :-)
Pedig már leszakad a derekam, nem tudok aludni, egy jót enni, vagy strandolni, meg egy csomó mindent, de Én is irtóra élvezem a kismamaságot.
Nagyon szépnek is látom magamat, ez is nagyon idegen érzés, mert amúgy nagyon elégedetlen vagyok a testemmel, de most még azt is csodálatosnak látom...,ami nagyon furi, de jó.
üdv, 38h.km.
nekem nem vbolt teljesen probélmamentes a terhességem,és a vége már tényleg nagyon terhes volt.de nagyon hiányzik a terhesség és bármikor újra bevállalnám.
2,5 hós kiscsajszi anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!