Ugyérzem hogy ha megszülök majd hiányozni fog a terhesség és hogy pár honap mulva megint szertetnék babát. Lehet azért van ez mert sokat vártam rá?
Nekem is hiányzik a terhesség, pont ma jöttem rá, hogy megint terhes akarok lenni:-) 10 hetes a lányom:-) De peresze még nem leszek terhes, majd egy év mulva talán.
Ezt mindenki maga dönti el, mikor vállalja a következőt, na meg a szervezeted. Sok tesó van, akik között nincs egy év sem.
Amúgy a baba le fog kötni, imádni fogod, nem fogod bánni, hogy nem vagy terhes, mert egy csoda a kicsi is:-)
És amúgy miért baj, hogy akarsz megint babát?:-))
szia!
5 hete szültem,és legszívesebben már ujra terhes lennék. a szülés is naon nagy élmény,még egyszer legalább át szeretném élni,de a párom is...szal szerintem teljesen normális dolog..ja és szülés után,még automatikusan simizni fogod a pocid, és várod h rugjon....pár napig utána...ez egy természetes jelenség lesz,ne ijedj meg,legalábbis ahol én szültem ott 5 szült nőből 4 érezte..:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!