Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugyérzem hogy ha megszülök...

Ugyérzem hogy ha megszülök majd hiányozni fog a terhesség és hogy pár honap mulva megint szertetnék babát. Lehet azért van ez mert sokat vártam rá?

Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűnek tartom, hogy azért. Én is így voltam, 10 év után sikerült. De a korom miatt , nekem már másik terhesség kilőve. DE nyugodj meg, annyira le fog kötni a pici, hogy egy ideig biztos nem gondolsz rá. 4 hós baba anyukája
2008. aug. 22. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy hiányozni fog a terhesség, és a hullámzó pocak látványa. Imádtam, amikor bent hancurozott a kisfiam. Amióta megszületett, egyszer sem hiányzott...Nagyon le fog kötni a kisbabád, és ez még szebb érzés lesz a terhességnél :-)
2008. aug. 22. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányzik a terhesség, pont ma jöttem rá, hogy megint terhes akarok lenni:-) 10 hetes a lányom:-) De peresze még nem leszek terhes, majd egy év mulva talán.

Ezt mindenki maga dönti el, mikor vállalja a következőt, na meg a szervezeted. Sok tesó van, akik között nincs egy év sem.

Amúgy a baba le fog kötni, imádni fogod, nem fogod bánni, hogy nem vagy terhes, mert egy csoda a kicsi is:-)

És amúgy miért baj, hogy akarsz megint babát?:-))

2008. aug. 22. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
nem baj csak normális e hogy odavagyok a terheségért
2008. aug. 22. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

5 hete szültem,és legszívesebben már ujra terhes lennék. a szülés is naon nagy élmény,még egyszer legalább át szeretném élni,de a párom is...szal szerintem teljesen normális dolog..ja és szülés után,még automatikusan simizni fogod a pocid, és várod h rugjon....pár napig utána...ez egy természetes jelenség lesz,ne ijedj meg,legalábbis ahol én szültem ott 5 szült nőből 4 érezte..:-)))

2008. aug. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!