Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik Nektek nem fog...

Kismamik Nektek nem fog hiányozni a terhesség?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem szoktatok elgondolkodni azon, hogy hipp-hopp már nem a hasatokba fog rugdosni a kis csöppség?

Olyan furi lessz, hogy nem fogom a hasamat simizni nem fogom már ott érezni, hogy megmozdult. Nekem úgy fog hiányozni persze ha már a karomban tarthatom az biztos százszor jobb lessz!!

35 hkm :)

2013. szept. 6. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az utolsó hetekbe már alig vártam,hogy vége legyen.nagyon vizesedtem,fájt a derekam,nem tudtam aludni,stb.

de azért persze egy darabig furcsa volt,hogy nem mocorognak bennem,és sokszor tettem a hasamra a kezem

2013. szept. 6. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Most per pill azt gondolom nem!!! Mert már nagyon unom és azt várom már hogy kijöjjön! Tegnapra voltam kiírva.De szerintem kis idő elteltével tuti hogy fog hiányozni!!!40+1
2013. szept. 6. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:

42 hétig hordtam, most egy éves.maga a terhesség, szebben mondva az áldott állapot hiányzik, maga az érzés.Sőt hiányzik a csecsemő korszak is, hisz ezek mind olyan jók voltak a maguk nehézségeikkel együtt, de tudom, hogy a jelen állapot is hiányozni fog, ha még nagyobb lesz.

Szóval nekem hiányzik igen.

2013. szept. 6. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is gondoltam erre néhány hete, én is úgy érzem, hogy nagyon-nagyon fog hiányozni. Nem volt problémamentes, egyáltalán, de maga az érzés, ráadásul elsőre, örök emlék, kitörölhetetlen. Szomorú leszek, ha véget ér. Még van egy kis időm élvezni, minden fájdalmával, kényelmetlenségével együtt. Még soha nem voltam ilyen boldog életemben! 30hkm
2013. szept. 6. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Imádtam pocakosnak lenni, és megöl az irigység amikor kismamát látok. :))
2013. szept. 6. 18:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Lehet már 1-2 héttel a kiírt időpont elött nekem is ilyesmi lessz a véleményem, hogy bárcsak már kibujna. Szerintem mindig lessz olyan időszak/pillanat amire azt fogom mondani de fog ez hiányozni :)
2013. szept. 6. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem az utolsó napokba senki nem gondolja,hogy:bárcsak inkább még bent maradna..!
2013. szept. 6. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Az elso terhesseg szules utan nagyon hianyzott. Szules utan egy ideig almodtam arrol, hogy terhes vagyok es kismama lattan en is az akartam lenni. Ezert hamar bele is vagtam a masodikba:) De mivel nehez volt egy kisgyerekkel vegigcsinalni, foleg a vege fele, es most ket picivel nem a legkonnyebb, igy mar nincs az a nosztalgiam, mint volt anno:)
2013. szept. 6. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a terhességeim voltak életem legboldogabb időszakai, de "csak" a baba miatt. Nekem ezért nem hiányzott maga a terhesség soha, hisz végre a karomban tarthattam a babát, akire annyira vártam már. Most is így érzek, alig várom, hogy inkább már a kezemben legyen,mint a pocakomban :-)

34 hkm

2013. szept. 6. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem tuti hiányozni fog, már mondtam a páromnak is de ő nem igazán érti mért :) De hát hogy is értené ő nem érzi naponta a picikét, máshogy éli meg a terhességemet mint én.

Amúgy vannak fájdalmas mozdulatai, de még így is nagyon fog hiányozni :)

37 hkm

2013. szept. 7. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!