A dohányzás tulajdonképpen milyen betegségeket, rendellenességeket okozhat?
Félreértések elkerülése végett,rögtön az elején tisztáznám...nem dohányzom!!
Csak számomra is feltűnt hogy nagyon felkapott és talán "túllihegett" dolog lett a terhesen dohányzás.Ettől függetlenül elítélendő dolog,csak lehet hogy már túlzás egy kicsit.
A felvilágosítást előre is köszönöm.
20hkm
Koraszülés. Ez már önmagában rengeteg betegséggel, akár halállal is járhat.
Légzésproblémák. Ez szintén sok veszélyt hordoz magában, itt is növeli a csecsemőhalál kockázatát.
Az, aki nem teszi le a cigit, szándékosan mérgezi a gyermekét. Az ilyen nem anya. Mindemellett ha a terhesség alatt nem teszi le a cigit, utána sem fogja, akkor meg hogy szoptat? Jobb esetben nem szoptat, rosszabb esetben nikotinos tejet kap a gyerek... Ami szintén veszélyekkel jár.
Ez a "aki dohányzik nem anya" duma elég undorító.
Nem is értem hogy van merszetek ilyet írni más emberekről.
Láttam már nem dohányzó kismamàt,aki a későbbiekben nem éppen példamutató módon nevelte a gyerekét.
És láttam a terhesség alatt végig dohányzó,majd időben,egészséges gyereket szült nőt,aki szebben neveli a gyerekét,mint bárki a környezetében.
Én személy szerint nem ismerek olyan nőt,aki gyerekének a dohányzás következtében bármi baja lett volna.Sem koraszülés,sem pedig a kèsőbbiekben.
Nem szép làtvány egy dohányzó kismama,sőt!
Számonra taszító is,de azt mondani bárkire,hogy emiatt nem anya...ez embertelen a részetekről.
(Több,mint egy éve nem dohányzom.
Most 20 hetes terhes vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!