Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a méhlepényen a doki a...

Ha a méhlepényen a doki a dohányzás jeleit látja a szüléskor, akkor arra rákérdez?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Megkérdezi, hogy dohányzott-e a kismama? Kivizsgálja jobban a méhpelényt? Vagy hova kerül az a szülés után?
2013. ápr. 8. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Igazából ezen akkor már nem tud változtatni. Letagadni nem lehet a dohányzást, mert a placentán minden meglátszik. Maximum észreveszi, hogy hazudtak neki.
2013. ápr. 8. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem dohányoztam terhesen, de terhesség előtt igen. Megkérdezte a doki, cigizek-e, mondom nem, de azt mondja, a méhlepényem meszesedik, olyan mintha cigiznék. Tök bunkó volt, mondom neki nem dohányzok, de sajnos dohányosokkal együtt éltem, lehet ez az oka. Alig akarta elhinni, tök bunkó volt. Ekkor voltam 36 hetes.
2013. ápr. 8. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez furcsa mert,nem csak a cigitől meszesedhet a méhlepény,legalábbis én úgy tudom,akkor hogy állapija meg?
2013. ápr. 8. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Második elhiszem, hogy nagyon bunkó volt, de hidd el, rengetegen hazudnak ebben.

Nálad simán okozhatta az is, hogy dohányosokkal voltál együtt, de sajnos rengeteg a dohányzó kismama :( És ki vallaná be azt, ami szerintem kb. mindennél szégyellnivalóbb dolog? Hogy tudatosan árt a gyerekének? Áhh, én is letagadnám.

Nagyon sajnálom a rossz tapasztalataidat, de szerintem tuti nem ellened irányult.

2013. ápr. 8. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én hallottam ahogy üvölt a doki a vérzés miatt kórházba került kismamával, idézem: "MONDJA EL AZ IGAZAT, SZÍVJA AZT A K*RVA CIGARETTÁT, VAGY NEM?!" Szóval nem nagyon kedvelik a dohányosokat.
2013. ápr. 8. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem hogy egy normális lefolyású szülés után rákérdezne. 2-ik nagyon sajnállak.Pont hogy egy orvosnak tudnia kellene h mennyi oka lehet a lepény meszesedésének a dohányzáson kívül.
2013. ápr. 8. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Szerencsére csak egyszer találkoztam azzal az orvossal, pont az osztályra vettek fel, mert a 36 hetes NST-n magas volt a vérnyomásom és nem engedtek haza. Mielőtt felvittek volna a szülőszobára, megvizsgáltak és csináltak ultrahangot. Két különböző orvos vizsgált. Aki az ultrahangot csinálta, az volt a bunkó. De a szülőszobán és az azt követő másfél hétben, míg bent feküdtem nem találkoztam vele többet. A többi orvos, aki ultrahangozott a másfél hét alatt, egyszer sem kérdezte meg, hogy cigizek-e, igazából nem is mondták, hogy rossz állapotban lenne a méhlepényem, a flowmetriám is mindig jó volt. De többen mondták, hogy az, az orvos mindenkivel bunkó, kivéve azokkal, akik hozzá járnak magánrendelésre.

Székesfehérváron volt ez egyébként, Dr. Vegera Attila.

De mikor itt Fehérváron a "nagyhírű" id. Orosz András vizsgált, még ő is rendben találta a méhlepényem.

2013. ápr. 9. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 41 hetesen teljesen elmeszesedett a lepényem,nem cigiztem,terhesség előtt igen.Nekem sem akarta senki elhinni hogy nem dohányzom,pedig még most sem (7 hónapja szültem) és nem is fogok (remélem),mert rosszul vagyok a szagától,pedig imádtam cigizni.
2013. ápr. 9. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem a doki miatt kellene kerülni a bagót.
2013. ápr. 30. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!