Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akiknek nem volt /...

Kismamák akiknek nem volt / nincs választott orvosa! Titeket hányszor vizsgált meg a terhesgondozást végző doki?

Figyelt kérdés
nincs választott orvosom és a védőnőhöz járok, oda jön ki mindig egy doki, ő szokott megvizsgálni, viszont már 34 hetes vagyok és még csak 2x hívott a védőnő akkor mikor ott volt az orvos.
2013. ápr. 4. 09:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
egyszer 13 hetesen aztán 19 hetesen voltam
2013. ápr. 4. 09:46
 2/12 krisztivan ***** válasza:
Mindenhol más a gyakorlat,sajnos.Nekem havonta kellett mennem védőnőhöz és dokihoz is.Direkt úgy osztottuk be hogy 2 hetente jártam ide-oda.Doki engem mindig megvizsgált.Nekem ez megnyugvás volt.
2013. ápr. 4. 09:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is havonta jártam a lányommal és most is havonta megyek!
2013. ápr. 4. 09:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Én havonta járok terhesgondozásra, de semmi értelme mert össz-vissz a 23. héten vizsgáltak meg egyszer.

Semmi több.

Legutóbb még a véreredményemet sem nézte meg a doki.

Sőőőt... szerintem ha bemenne valaki pocak nélkül hogy 30 hetes észre se vennék, hg hiányzik a pocakja.

30 hkm

2013. ápr. 4. 10:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Havonta kell járnom a védőnőhöz és a doki is lát minden hónapban. Azon kívül, hogy a kötelező súly, vérnyomás és haskörfogat mérés megtörténik, na meg a baba szívhangját megnézik, különösebb vizsgálat nincs. Nem is tudom, hogy kellene-e még más is...
2013. ápr. 4. 10:21
 6/12 katalin79 ***** válasza:
szia én eleinte havonta védönö,most 2 hetente, a végefelé hetente kell mennem, doki nekem sincs sztk alapon járok, voltam 6 hetesen, 12 hetesen,18 hetesen,és majd most kell mennem 26 hetesen, azután 32,36, utána hetente nst, olvastam itt sokaknak eltérö a vizsgálat
2013. ápr. 4. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is havonta kell dokihoz járni, minden hónapban megvizsgál, sőt, ha egy hetet késik valaki, morognak is. A védőnő nálunk lazább, ő talán 5x látott terhesség alatt, de a doki mindig megvizsgál...
2013. ápr. 4. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia, havonta járok védőnőhöz, és mindig van orvos. 24 hetesen 3 orvosi pecsét van a gondozási könyvemben.

Ha 2-szer voltál ilyen orvosi tanácsadáson, akkor van kettő pecséted gondolom. Csak egy kérdés jutott eszembe: mondta a védőnő, hogy a gyedhez 4 kell? Csak járj utána, hogy megvan, vagy meglesz-e. Jó egészséget nektek!

2013. ápr. 4. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Én vidéki vagyok nálunk 4 hetente kell orvosoz menni,én 34 hetes vagyok most már 2 hetente kell menni.Vizsgálni még egyszer sem vizsgáltak meg,megnézi a papírjaimat amiket mag kell csináltatni,a védőnő súlyt és vérnyomást mér,vizeletet néz és ennyi.
2013. ápr. 4. 12:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Én 26 hetesen voltam utoljára, de már 4-nél tartok, minden alkalommal megnézi a méhszájat, baba szívhangját és ha gondom van mindig segít.

A 4 pecsét pedig ne a GYEDhez kell, hanem az EGYSZERI ANYASÁGI PÓTLÉKHOZ! Ne keverjük a kettőt!!! A gyedet akkor kell kapnod, ha nincs meg a 4 pecsét, persze csak ha volt munkahelyed!

2013. ápr. 4. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!