Mit tennél, ha tudnád, hogy a választott dokid pont szabin lesz, amikor szülsz? Második babát, a doki amúgy tökéletes, terhesgondozást vállalja végig.
Mit tennék? Szülnék. Végigcsinálja a terhesgondozást, és ügyeletesnél szülsz, fogadsz szülésznőt.
Én dokim terhesgondozott, de ügyeletesnél szültem, és szülésznőt sem fogadtam.
Én is így gondoltam. :)
A szülésznőt viszont választom, akivel az elsőt szültem. Ő a terhesgondozáson is ott van, meg az nst-t-nél is.
Gátvédelemmel fogok szülni, azt a szülésznő végzi.
Vagy a dokimnak fizetek, vagy ügyeletes. Jó hórház, így bízom az összes ottani dokiban. (Szent István)
Meg hát a meló nagyobb részét a szülésznő végzi, pláne, ha varrni sem kell :)
Köszönöm a válaszokat!
Bocsi, nem kötekedni akarok, de sajnos nem törvényszerű, hogy a 2.szülés könnyebben megy! S a gátvédelem se biztosan sikerül.
Amúgy ha nincs komplikáció elég a választott szülésznő!
persze, nem biztos, de optimista vagyok :) orvos úgyis van.
amúgy meg, a doki 1 hétig lesz szabin, simán lehet, hogy pont előte/után indul meg a szülés, és akkor teljesen feleslegesen dolgozom ki a stratégiát a szabadságára.
ajánlott ő másik dokit, de ha nem ő, akkor nekem bárki megfelel, mert mint mondtam, bízom az összes István kórházas dokiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!