Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én érzem, hogy félvállról...

Csak én érzem, hogy félvállról vette a doki a panaszomat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy tényleg nem jelent semmit, de már jó ideje iszonyatosan beszúr az alhasam mikor tüsszentek, vagy épp hirtelen felülök és hasból húzom fel magam és percekig fáj utána. Mondtam szerdán a dokinak, de azt mondta nem jelent semmit, húzódnak a szalagok.

Második babát várom, 13 hetes vagyok, első baba császáros volt. Én arra gondoltam, hogy a heg szúr be, de nem értek hozzá, volt valakinek hasonló? Tényleg ne aggódjak?

2013. márc. 29. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Az orvosnak igaza van, az elözö császár hege kb 2 cm, ez semmiképpen sem okozhat gondot.

Nem értem, miért nem hiszel az orvosnak? Elvégre neki EZ a szakmája...

2013. márc. 29. 13:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert mikor beszúr nagyon fáj és gondoltam ez nem normális, és mivel én érzem mennyire fáj, ezért kételkedem.
2013. márc. 29. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen normális. Hihetsz a dokinak. Az meg teljesen szubjektív, hogy kinek mennyire fáj. Ha úgy fogod fel, hogy ez iszonyatos fájdalom, akkor hiába mondhatja bárki, hogy normális, te akkor is abnormálisnak fogod érezni...
2013. márc. 29. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tüsszentek és közben pl hanyatt fekszem, akkor nekem is beszúr, pedig én természetesen szültem. Az elsőnél is beszúrt, ezért aztán később már figyeltem rá, hogy milyen pózban tüsszentsek pl. Hasból meg ne nagyon húzogasd fel magad már, hanem oldalról "tápászkodj". Ezt hívják intim tornán hólyag kímélő felkelésnek.
2013. márc. 29. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

1.Minden orvos ember,ök sem mindenhatok!

2. Szerintem teljesen normàlis ha a kèrdezö aggodik a babucièrt te is èn is ezt tennèm.

Ha megfogadod a tanàcsom, kèrdez rà nyugodtan több orvosnàl hogy megnyugodj, a stressz, - gondolatok nem hasznàlnak ilyenkor :)

Boldog baba vàràst.

36 hetes km

2013. márc. 29. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, három gyermekem van, és mindegyiknél belém szúrt a fájdalom, ha tüsszentettem vagy rosszul mozdultam, de problémamentesek voltak a terhességek és egészségesek a babák. Ketten hüvelyi úton, a középső pedig császármetszéssel. :) Nyugi!
2013. márc. 29. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!