Nektek mondta már ezt doki hogy "görcsbe van a méhed"?
Ma elmentem a dokimhoz mert csak jövőhétre volt időpontom de mostanában elég sokat görcsölgetek.
Megvizsgált a baba mozgott szívverés volt kicsit megnyugodtam.De azt mondta nem csoda hogy fáj a hasa hisz görcsbe van a méhe!Kérdeztem ez mit jelent?Azt mondta annyit hogy feküdjek sokat ha lehet tényleg csak feküdjek egész nap.Kérdezte mennyire pihenek sokat.Mondtam neki hogy házimunka meg elmegyek a meglévő két lurkóé suliba oviba aztán ennyi.Azt mondta még ez is sok.hozzátette higgyem el a világon egyik gyógyszer vagy vitamin sem ér annyit mint a pihenés.
Hozzátartozik a történethez hogy gyógyszert is szedek mert barnázgattam az elején elég sokat.ezenkívül volt 2 vetélésem.szóval ezért ugy mondd többet kéne pihenni.Most megduplázta a magnézium adagomat.Remélem az tényleg segít és már nem lesz gond hisz már eddig megmaradt a bébi már ne legyen baj.11 és fél hetes vagyok!De a nap 24 órájában nem feküdhetek.
Valakinek hasonló tapasztalat??
Ez a legtöbb amit tehetsz!!! Feküdni,feküdni és feküdni!!!Magnéziumból a napi maximumot szedd!Ne stresszelj és mond meg párodnak mennyen el a picikért ahova kell!!!Megéri ezt te is tudod!!!Nekem van olyan ismerősöm aki már kb 2 hónapja folyamatos fekvésre van ítélve!!!!És megérte mert már jól van!!!!
Amit még tudok neked javasolni!!!! Az a sok fehérje bevitel,mert kell az izmoknak!!!Boldog babavárást!!!! 15hkm
Igenis a nap 24 órájából legalább 20-at feküdnöd kellene, a házimunkát csinálja vagy a férjed, vagy valaki más (anyukád, anyósod, szomszéd, barátnö), maximum a gyerekeket hozd haza te. Amikor fennvagy, akkor használj terhesfüzöt (ez NEM azonos a normál füzövel, hanem csak tartja a hasadat).
Az meg, hogy görcsben van a méh, annyit jelent(het), hogy ha nem pihensz, akkor ez a baba is elmegy.
Neked kell eldönteni, hogy akarod-e a babát, ha igen, akkor feküdj egész nap, ha nem, akkor csinálj nyugodtan ezt-azt, de ne csodálkozz, ha megint vetélés lesz belöle.
SZIA, nekem is ez volt az elején, nagyon féltem, mert iszonyúan görcsöltem, nekem is nagyon sok MgB6-ot írt fel a doki, és pihi.
Megmaradt..:-)) már 2 éves...
tojjál a házimunkára amennyire csak lehet, csak a legszükségesebbeket végezd el, majd ha túlvagytok az elején jobb lesz, és akkor takaríthatsz..:-))
köszi csajok ..sajnos nekem nem segít senki a férjem dolgozik reggeltől estig nyilván nem fog este megfőzni munka után.rokonok nem itt laknak vidéken.nem egyszerű igy a dolog.persze pihenek nyilván a bébi az első de nekem a 2 másik gyerkőc is itt van.
talán olyan írjon ide nekem aki hasonló helyzetben van nem az aki esetleg ráér egész nap feküdni mert első babáját várja.
Ha nem fekszel, akkor veszélyezteted a babát! MIt csinálsz, ha az orvos befektet a kórházba szülésig?
Hidd el, meg lehet oldani, nekem a harmadik terhességem volt ilyen, két gyerek mellöl kerültem kórházba. Érdekes módon meg tudta oldani a férjem, mégha nem is minden nap evett fött ételt. A hétvégén fözött elöre, és kibirták.
hát az a te férjed:)
mindegy most inkább nem akarom magam felhúzni ugyh csak szépen megköszönöm a válaszokat és ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!