Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mondta már ezt doki...

Timcsikusz kérdése:

Nektek mondta már ezt doki hogy "görcsbe van a méhed"?

Figyelt kérdés

Ma elmentem a dokimhoz mert csak jövőhétre volt időpontom de mostanában elég sokat görcsölgetek.

Megvizsgált a baba mozgott szívverés volt kicsit megnyugodtam.De azt mondta nem csoda hogy fáj a hasa hisz görcsbe van a méhe!Kérdeztem ez mit jelent?Azt mondta annyit hogy feküdjek sokat ha lehet tényleg csak feküdjek egész nap.Kérdezte mennyire pihenek sokat.Mondtam neki hogy házimunka meg elmegyek a meglévő két lurkóé suliba oviba aztán ennyi.Azt mondta még ez is sok.hozzátette higgyem el a világon egyik gyógyszer vagy vitamin sem ér annyit mint a pihenés.

Hozzátartozik a történethez hogy gyógyszert is szedek mert barnázgattam az elején elég sokat.ezenkívül volt 2 vetélésem.szóval ezért ugy mondd többet kéne pihenni.Most megduplázta a magnézium adagomat.Remélem az tényleg segít és már nem lesz gond hisz már eddig megmaradt a bébi már ne legyen baj.11 és fél hetes vagyok!De a nap 24 órájában nem feküdhetek.

Valakinek hasonló tapasztalat??

2013. márc. 12. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a legtöbb amit tehetsz!!! Feküdni,feküdni és feküdni!!!Magnéziumból a napi maximumot szedd!Ne stresszelj és mond meg párodnak mennyen el a picikért ahova kell!!!Megéri ezt te is tudod!!!Nekem van olyan ismerősöm aki már kb 2 hónapja folyamatos fekvésre van ítélve!!!!És megérte mert már jól van!!!!

Amit még tudok neked javasolni!!!! Az a sok fehérje bevitel,mert kell az izmoknak!!!Boldog babavárást!!!! 15hkm

2013. márc. 12. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Igenis a nap 24 órájából legalább 20-at feküdnöd kellene, a házimunkát csinálja vagy a férjed, vagy valaki más (anyukád, anyósod, szomszéd, barátnö), maximum a gyerekeket hozd haza te. Amikor fennvagy, akkor használj terhesfüzöt (ez NEM azonos a normál füzövel, hanem csak tartja a hasadat).

Az meg, hogy görcsben van a méh, annyit jelent(het), hogy ha nem pihensz, akkor ez a baba is elmegy.

Neked kell eldönteni, hogy akarod-e a babát, ha igen, akkor feküdj egész nap, ha nem, akkor csinálj nyugodtan ezt-azt, de ne csodálkozz, ha megint vetélés lesz belöle.

2013. márc. 12. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:

SZIA, nekem is ez volt az elején, nagyon féltem, mert iszonyúan görcsöltem, nekem is nagyon sok MgB6-ot írt fel a doki, és pihi.

Megmaradt..:-)) már 2 éves...

tojjál a házimunkára amennyire csak lehet, csak a legszükségesebbeket végezd el, majd ha túlvagytok az elején jobb lesz, és akkor takaríthatsz..:-))

2013. márc. 12. 17:16
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi csajok ..sajnos nekem nem segít senki a férjem dolgozik reggeltől estig nyilván nem fog este megfőzni munka után.rokonok nem itt laknak vidéken.nem egyszerű igy a dolog.persze pihenek nyilván a bébi az első de nekem a 2 másik gyerkőc is itt van.

talán olyan írjon ide nekem aki hasonló helyzetben van nem az aki esetleg ráér egész nap feküdni mert első babáját várja.

2013. márc. 12. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem fekszel, akkor veszélyezteted a babát! MIt csinálsz, ha az orvos befektet a kórházba szülésig?

Hidd el, meg lehet oldani, nekem a harmadik terhességem volt ilyen, két gyerek mellöl kerültem kórházba. Érdekes módon meg tudta oldani a férjem, mégha nem is minden nap evett fött ételt. A hétvégén fözött elöre, és kibirták.

2013. márc. 12. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:

hát az a te férjed:)

mindegy most inkább nem akarom magam felhúzni ugyh csak szépen megköszönöm a válaszokat és ennyi:)

2013. márc. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!