Szedi még valaki a Femibion 400 terhességi vitamint? Borzasztó drága, de nekem 2 doki is ezt ajánlja és a védőnőm, miben lehet más mint a többi?
Én szedtem!! A terhesség előtt és az első 12 hétben is!
Állíthatom, h a kislányom nagyon ügyes és rendkivül jó mozgáskoordinációval rendelkezik! 1 éves és ha már mondok egy mondókát mutatja hozzá a kézjelzést! Tanulékony :)
Amúgy összetételében sok ásványi anyag, omega 3 és halolaj is van benne.
Elevitet nem szedtem, nekem a német ismerősöm lebeszélt róla, mert a magas A vitamin tartalma miatt bizonyos helyeken betiltották. Kint nem akkora szám, mint nálunk.
mindenféleképpen ajánlom neked! Én terhesség előtt ezt választottam, szedtem, és rá 2-3 hónappal sikerült is a bébink! :)
Ne félj, hiszen tudod... csak a pozitiv gondolatoknak szabad eljutni hozzád és az angyalkádhoz! :) Sok sikert kívánok!
Sziasztok! Jó a Femibion, de nem mindegy, hogy mikor melyik.
A Femibion 800-ast gyermekvállalást tervező nőknek és a terhesség 12. hetének végéig lehet szedni, a Femibion 400-ast pedig a terhesség 13. hetétől kezdve! Abban más mint a többi terhesvitamin, hogy Metafolint is tartalmaz, ami által a folsav jobban/gyorsabban felszívódik.
Szia!
Én is ezt szedem. A pingvinpatikából rendeltem. Most 5075 Ft náluk. 10000 Ft felett ingyenes a házhozszállítás.
Januárban rendeltem, akkor csak 4439 volt. Szerencsém volt, mert akkor megrendeltem a terhesség végéig, így spóroltam egy csomót. Nálunk 5712 a gyógyszertárban.
A metafolinról már írtak.
"A DHA egy olyan vegyület ami fontos a gyermek látásélességének ill., figyelemközpont fejlődésének a kialakulásához."
Mennyi idős vagy?
Gratulálok a babához!
22+1 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!