Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt fiatal kismamák/any...

Vannak itt fiatal kismamák/anyukák (15-21 éves) akik szívesen válaszolnänak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok terhes , de már régóta fiatal anyuka szeretnék lenni, ezért szeretnék érdeklődni tőletek.

Tervezett baba volt vagy becsúszott?Mitgondoltál te és a párod mikor megtudtátok?Hogy mondtad el a szüleidnek, mit reagáltak? A barátaid melletted voltak, mit reagáltak? Sokan leszóltak miatta? Miket csináltatok unaloműzésképp (pl.:buli helyett)? Hogyan választottatok nevet? Milyen volt a szülés és az első év(ek)?

Aki örökbeadta miért tette? Tartja az örökbefogadókkal a kapcsolatot? Nehéz volt feldolgozni?

Bocsánat a rengeteg kérdésért , de mindent tudni szeretnék. :)

2013. aug. 27. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ja es Dominik lesz,aki januar kozepen erkezik;)
2013. aug. 31. 16:51
 22/26 anonim ***** válasza:

szia!

bar en mar 25 voktam, mikor a lanyomat szuktem, gondoltan leirom en is a tapasztalataimat. Dipkima elott alltam, 1 eve ferjnel,tervezett bvaba, elso honapban sikeeult szerencsere..nem volt egyszeru a terhesseg,' indentol feltem, mindenben a bajt lattam. a szules is egy remalom volt, 19 orat vajufdtam 2 perces fajasokkal, 3 ora volt a kitolasi szak. viszint kaptam erte egy csodalatos ertelmes, gyonyoru kislanyt...ezutan jott a feketeleved...9 honapig 20 percbnel tobbet nem aludt ejszaka sem, es ha ebren volt csak uvoltott...a tanulas halaxztodik, pedig mar csak a zarovizsgak vannak hatra...mondjuk van ket szakmam es dolgozom is,de bant az egyetem....mar ket eves a gyonyorum, meg mindig teljes emberes elfoglaltsag, nem egyszeru...affektiv apnoes. egy eves kora ota barmu eri(orom,banat,mereg) nem vesz levegot es elajul...en ezt 16 evesen nem tudtam volna vegig csinalni...bevallom....szoval nem csupa rozsaszin kod a babazas, sajnos en megkaptam a nehezebb feladatot...mindemellett nem bantam meg, foleg hogy a lanyom siman veri a kortarsaitm annyira okos, de nagyon nehez,.....most varjuk a fiunkat us, nkvember elejere erkezik, tehat a kedvunk bnem ment el, de mr nrpem ugy allok hozza a varakozashoz, mint korabban..bizony keszulok a kozel egy evi nem alvashoz, a fajo mellekhez, a testkepzavarhoz:-D

bocsanat, hogy leombotam a rozsaszin kodot,dd ugy gondoltam latbod kelk a masikm oldalt is!

egyebkent szulok orultek, nagyon szeretik a lanyunkat, a teson meglepodtek, ami az elozmenyek ismereteben varhato volt:-)

A lanyunk Nora Lili, fiunk Abel David lesz:-)

2013. aug. 31. 21:19
 23/26 HorváthNikoletta ***** válasza:
Szia én 20éves vagyok és jövöre vagyis januárra tervezzük a babát.Tavyaly novembernem lettem terhes de akkor sajnos februárban elment és most nagyon szeretném ha sikerülne.
2013. okt. 7. 18:58
 24/26 anonim ***** válasza:

1. Nem volt tervezett baba, de nagyon örültünk neki:) úgy látszik jönni akart :D

2. Amikor két csík lett a teszten lesokkolódtunk. A második nap én már elfogadtam a helyzetet, a párom csak 4 nappal később fogta fel, hogy mi is történt :D Kicsit vicces volt :)

3. A szülők még nem tudják, karácsonyi ajándéknak szánjuk, nagyon reméljük, hogy örülni fognak neki.

4. A barátok is örültek, mellettünk állnak, kivéve egyet, aki 12 éven keresztül a legjobb barátnőm volt. Ami nagy hiba volt így utólag belegondolva... ő csak oltogatott és megjegyzéseket tett. Tudom, hogy ő fogja elindítani a pletykát a faluban de ha neki ez jó és boldoggá teszi akkor hajrá...

5. Még kevesen tudják, így szerencsére negatívum nem érkezett azon a bizonyos fent említett barátnőn kívül. Bízom benne, hogy nem is fog.

6. Mi soha nem jártunk bulizni, igazából hülyeségnek is tartom. Mi a családot és a kettesben tartott időt sokkal fontosabbnak tartjuk. Egyébként társasozni szoktunk, játszani, kirándulni stb....

7. Név még nincs :)

8. szülni sem szültem még :)

Egyébként nincs semmi akadálya a babának, hisz a páromnak biztos munkahelye van, jól keres, befejeztem a sulit, dolgoztam, tehát jó anyagi helyzetünk van.

19/9 hkm

2013. dec. 6. 15:37
 25/26 HorváthNikoletta ***** válasza:
gratulálok a picihez remélem nekem is sikerül de sajnos én még nem dolgoztam
2013. dec. 6. 18:12
 26/26 anonim ***** válasza:
szia 17voltam amikor teherbe estem szülés után töltöttem a18at. nem terveztuk de én mindennél jobban örültem neki. albérletben vagyunk párommal.szüleim imádják a kislányomat aki Bianka Bella nevet kapta. szülés az nem volt vészes 24h vajúdtam és császárral lett a végén. azt hozzá teszem anyukám és párom végig ott voltak velem és nagyon jól esett. Azóta már 8hónapos a kiscsaj:) nekem az elvetetés és az örökbeadás megsem fordult a fejembe. ő a mindenem:)))
2014. jan. 14. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!